Celebrity News

Intimna ceremonija na salašu pored Zrenjanina: Ivan Ivanović blistao sa suprugom na venčanju, pred vama su ekskluzivne fotografije

Žena Ivana Ivanovića, Anja je prava lepotica,

Intimna ceremonija na salašu pored Zrenjanina: Ivan Ivanović blistao sa suprugom na venčanju, pred vama su ekskluzivne fotografije

Aleksandar Krstović

Žena Ivana Ivanovića, lepa Ana Petrović, ne pojavljuje se često u javnosti. Naime, ona bira da sa ćerkicom Lolom živi život daleko od radoznalih pogleda, koji svakodnevno prate njenog partnera, pa se tek ponekad u javnosti pojavi kao njegova pratnja na događajima.

Međutim, neuporedivo više Anja uživa u društvu svog supruga, kada su na privatnim veseljima, sa svojim prijateljima. Tada bez zadrške pokazuje emocije, sija i svojim širokim osmehom očarava sve koji imaju prilike da je sretnu.

Pročitajte: Supruga Ivana Ivanovića izašla u javnost i svi su gledali u njene noge - Ove sandale ne može svako da nosi, da li stoje lepoj Anji? (FOTO)

Instagram

 

Baš su u takvom jednom slavlju Anja i Ivan uživali ovog vikenda, kada su sa prijateljima bili na venčanju u etno selu Tiganjica.

 

Pročitajte: Prelepa fotografija sa VENČANJA - Ivan Ivanović pored supruge Anje, ONA BLISTA kao nikada! Samo pogledajte tu haljinu, kakva lepota (FOTO)

 

Žena Ivana Ivanovića tom prilikom nosila je ležernu puder roze haljinu, koja je savršeno kontrastirala njenoj riđoj kosi. Ova igra bojama dodatno je otvorila njene crte lica, a njena prefinjenost i jednostavnost opčinile su prisutne.

 

Instagram

 

Bez daha je ostao i njen suprug Ivan, koji ju je celo veče zaljubljeno posmatrao, ne skidajući osmeh sa lica.

 

Komentari (0)

Loading