Celebrity News

POTRES u domu Đokovića: Objasni mi, KO TI JE OVA NA FOTOGRAFIJI! Pogledajte šta je Đoković radio u noćnom klubu bez Jelene (FOTO)

Istina o braku Jelene i Novaka Đokovića isplivala na površinu

POTRES u domu Đokovića: Objasni mi, KO TI JE OVA NA FOTOGRAFIJI! Pogledajte šta je Đoković radio u noćnom klubu bez Jelene (FOTO)

Dugi niz godina mediji pokušavaju da doznaju da li je istina o braku Jelene i Novaka Đokovića baš toliko slatka, kako se svetski popularni sportista i njegova izabranica trude da predstave javnosti. Mediji su pokušavali da otkriju nešto više o odnosu tenisera i njegove supruge, ali nažalost u intervjuima poznatog para mesta je bilo samo za priče o profesionalnim dostignućima i ciljevima.

Pročitajte: TRUDNA Jelena Đoković, Noleta obuzele emocije dok je mazi po stomaku! Pogledajte samo kako joj divno stoji blagosloveno stanje (FOTO)

Dalibor Danilović/Fondacija Novak Đoković

 

Istina je da se o Novaku uprkos želji da sačuva intimu gotovo sve zna, fotografije venčanja dospele su svojevremeno u medije, slike njegovog doma u Španiji, pa i nove vile koju gradi u Srbiji. Fotografije dece, braće, roditelja takođe, međutim, istina o braku Jelene i Novaka Đokovića uvek je ostajala nedorečena.

Pročitajte: Uslikani na ulici! Šokiraće vas snimak Novaka i Jelene iz Monaka koji je preplavio internet, evo kakav je ZAISTA taj brak (VIDEO)

Instagram

 

Od stupanja u brak trenutno najpopularniji emotivni partneri su nerazdvojni. Dok nisu dobili decu Jelena je slavnog sportistu svuda pratila, kasnije po rođenju sina Stefana, a zatim i ćerke Tare, nastavila je da mu bude najveći oslonac i podrška, kao i on njoj. 

Pročitajte: Jelena Đoković u neočekivanom izdanju: Uslikana u centru Beograda, evo šta radi kad misli da je niko ne gleda FOTO

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

 

Podržao je sve njene inicijative kada je reč o humanitarnom radu, postavio ju je na čelo svoje fondacije, a ohrabrio ju je i u pokretanju podkasta. Na osnovu ovih par teza reklo bi se da prvi reket sveta i njegova supruga žive bajku, te da im je sve potaman, ali da li je baš tako?

Pročitajte: Skromni luksuz: Pogledajte kako izgleda beogradski dom Novaka i Jelene Đoković FOTO

Profimedia

 

Ovo pitanje postavljalo se do sada mnogo puta, najpre zbog Jeleninog ponašanja i oštrih izjava, sada je pitanje i dalje aktuelno sa malom razlikom - glavni akter je Novak.

Pročitajte: Novak Đoković posle 18 godina ljubavi otkrio šta misli o razvodu od Jelene

 

 

Teniser je, naime, pre dve večeri izašao u noćni provod u Parizu, budući da se tamo trenutno nalazi zbog predstojećeg turnira "Roland Garos". Đokovićeva supruga verovatno nije očekivala da će joj se muž naći u društvu prezgodnih plesačica. Fotografije svega što se događalo atraktivne devojke su podelile na svim društvenim mrežama, a mediji i Tviteraši već su počeli sa nagađanjima da li je zavladala kriza kod Jelene i Novaka.

Pročitajte: POTRES I BRUKA U PORODICI! Deda Novaka Đokovića PROGOVORIO: Vreme je da saznate ISTINU o mom zetu Srđanu i Noletovoj ženi Jeleni!

Instagram

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SM ❤️ (@shir_mehler)

Iz položaja Đokovićevog tela reklo bi se da se samo ljubazno fotografisao sa obožavateljkama, ali najbolje je da zaključak izvedete sami. 

Komentari (0)

Loading