Celebrity News

KONAČNO ON! Novi član porodice dolazi u dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, pogledajte samo koliko je glumac PRESREĆAN (FOTO)

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković podelili lepe vesti

KONAČNO ON! Novi član porodice dolazi u dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, pogledajte samo koliko je glumac PRESREĆAN (FOTO)

O odosima u braku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića u poslednje vreme dosta se pisalo. Često razdvojeni na putovanjima, odsutni na mrežama svojih bračnih partnera, Sloboda i Vojin odavali su određeni utisak, koji je kod njihovih brojnih fanova probudio sumnju da u porodičnom domu ne štima baš sve kako treba.

A sada su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković podelili lepe vesti - u njihov dom stiže novi porodični član.

Pročitajte: Posle svega, moj muž Vojin je ODABRAO Katarinu Radivojević da s njom nastavi život - Sloboda Mićalović rasplakala sve KONAČNIM PRIZNANJEM

Instagram

 

Naime, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković nedavno su odabrali novi automobil za svoju porodicu, a supružnici koji nisu u najboljim odnosima ne prave zajedničke planove za budućnost, samim tim, pored novog člana porodice, stigla je i potvrda da je u porodičnom domu para, koji svoju intimu nikada nije voleo da deli sa javnošću, sve u najboljem redu.

Novi automobil koji su odabrali pogodan je za četvoročlanu porodicu, a u njemu će pored roditelja, uživati i njihove naslednice, koje posebno vole porodična putovanja sa mamom i tatom. 

Pročitajte: Nije više sa njim! Sloboda saopštenjem SLOMILA SRCE svima: Konačno sam SLOBODNA (FOTO)

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading