Celebrity News

OVO je žena zbog koje je Rastko OSTAVIO Mariju Veljković: Poznata glumica, gledali ste je u serijama, pogledajte prve zajedničke fotke

Autor: | 05/07/2023

Marija Veljković i Rastko Janković često su tema portala

OVO je žena zbog koje je Rastko OSTAVIO Mariju Veljković: Poznata glumica, gledali ste je u serijama, pogledajte prve zajedničke fotke

Ata Images

Marija Veljković i Rastko Janković otkako su uplovili u emotivnu vezu jedan su od interesantnijih parova, te se svaki korak atraktivne voditeljke i glumca u stopu prati i svi bi da doznaju neki detalj više koji se tiče njihovog odnosa.

Rastko je u Marijin život ušao kada se najmanje nadala, nedugo nakon kraha desetogodišnjeg braka sa arhitektom Milanom Milovanovićem, a najstresniji životni period ona je ostavila iza sebe i uplovila u vezu koja joj je vratila veru u ljubav i osmeh na lice.

Instagram

 

 

Svoju ljubav oni nisu želeli da skrivaju, te su vezu obelodanili svega nekoliko meseci od početka zabavljanja, a zatim su počeli i da se pojavljuju na javnim događajima zajedno i za novine su rado davali intervjue.

Pročitajte: RASTALI SE Marija Veljković i Rastko Janković - Evo zašto je glumac NAPUSTIO ženu kojoj je obećavao brak, oglasila se na Instagramu (FOTO)

Iako su Marija Veljković i Rastko Janković često isticali da je u njihovom odnosu od prvog dana sve čisto kao suza i da žele da uživaju kao sav ostali zaljubljeni svet, često smo mogli pročitati naslove o njihovom rastanku, a to je upravo bio slučaj i pre nekoliko dana kada je ova vest odjeknula u medijima.

Do rastanka je zapravo i došlo, ali samo na kratko. Voditeljka je sa naslednicima otputovala na zasluženi odmor koji je njen voljeni opravdano morao da propusti.

Instagram

 

 

Fotografije koje su sada osvanule na "Instagramu", a na kojima Rastko u društvu koleginice Jelice Kovačević pozira na filmskom festivalu "Sofest", pokazatelj su da su jedino poslovne obaveze te koje voditeljsko-glumački par mogu na trenutak da razdvoje, međutim ubrzo će Marija ponovo biti u Rastkovom zagrljaju, nasmejana i srećna kao što je to već dve godine unazad.

Ata Images

 

 

Ipak, mora se priznati da mu i Jelica sjajno stoji.

 

Ata Images

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading