Celebrity News

RASTALI SE Marija Veljković i Rastko Janković: Evo zašto je glumac NAPUSTIO ženu kojoj je obećavao brak, oglasila se na Instagramu (FOTO)

Rastali se Marija Veljković i Rastko Janković bruje mediji

RASTALI SE Marija Veljković i Rastko Janković: Evo zašto je glumac NAPUSTIO ženu kojoj je obećavao brak, oglasila se na Instagramu (FOTO)

Rastali se Marija Veljković i Rastko Janković nakon dve godine veze. 

Voditeljka i glumac od prvog dana zabavljanja bili su nerazdvojni. Nijedan događaj privatni i poslovni nije mogao da prođe da oboje nisu u to bili upućeni, a upravo zbog te nestvarne bliskost i jake veze koju su emotivni partneri gajili, svi su ostali u šoku kada se doznalo da nisu više zajedno.

Pročitajte:Još jedna BEBA! Prelepa fotografija iz doma Marije Veljković i Rastka Jankovića, svi šalju najlepše želje blagoslovenoj mami (FOTO)

Razdvojenost zaljubljenig para, doduše, samo je privremena ali je iznenađujuća s obzirom na prethodne okolnosti u vezi.

Instagram

 

Rastali se Marija Veljković i Rastko Janković- fanovi zbunjeni

Zagonetku zašto je došlo do razdvajanja odgonetnula je lepa voditeljka Javnog servisa koja je sa pratiocima na Instagramu podelila fotografiju sa letovanja.

Pročitajte:Vreme je za NOVI POČETAK: Marija Veljković okrenula novi list, Rastko Janković pao u DRUGI PLAN (FOTO)

Marija je, naime, sa naslednicima otputovala u Grčku gde je i Rastko trebalo da joj pravi društvo. 

 

Boško Karanović

 

Nažalost, zbog obaveza glumac voditeljki nije mogao da se pridruži, što nju ne sprečava da svakodnevno misli na njega posebno u trenucima ispijanja prve jutarnje kafe.

 

Pročitajte: Rastko Janković pre voditeljke ljubio poznatu pevačicu: Važili su za skladan par, ona je danas srećno udata FOTO

Uz forografiju sa pogledom na pesak i pučinu voditeljka je voljenom poručila:

- Kad mi fali moja ljubav da podelimo kafu.

 

Instagram

 

 

- Do izražaja dolaze njegove divne osobine, pre svega što je častan, pošten, pravo srce, ali činjenica je da sam dvadeset godina tvrdila da je najlepši. Naravno, nikada to nisam pričala u intervjuima jer nije pametno pominjati ljude odavde koji mogu da pročitaju. (smeh)

 

- Zanimljivo je da smo živeli u komšiluku, a nismo se sreli sve do pre tri godine. Upoznali smo se na rođendanu njegovog kuma, a mog kolege Đorda Davida. Međutim, tada se ništa sem upoznavanja nije desilo jer je svako imao svoj život, pa to i nije imalo neke veze sa našom pričom - rekla je Marija jednom prilikom o muškarcu koji joj je vratio veru u ljubav posle razvoda.

 

 

Komentari (1)

Loading