Celebrity News

Sada se sigurno ne bi odlučila za ovakvu venčanicu: Pogledajte fotke sa prvog venčanja Marije Veljković, usne su joj bile duplo manje (FOTO)

Venčanje Marije Veljković dogodilo se pre više od decenije

Sada se sigurno ne bi odlučila za ovakvu venčanicu: Pogledajte fotke sa prvog venčanja Marije Veljković, usne su joj bile duplo manje (FOTO)

Luka Šarac

Već neko vreme atraktivna voditeljka "Slagalice" uživa u romantičnoj vezi sa popularnim glumcem Rastkom Jankovićem, a kako je zaljubljeni par koji se gotovo i ne odvaja, veoma često tema u medijima, te su sve glasnije priče da će uskoro uslediti i venčanje Marije Veljković, mnogi kao da su i zaboravili da je ona pre ove veze bila u braku čitavu deceniju.  Marija je, naime, septembra 2011. arhitekti Milanu Milovanoviću, izgovorila sudbonosno "da", a iz velike ljubavi na svet su došli Đurađ, Rosa i Neva. Budući da su važili za jedan od najskladnijih parova našeg javnog života, mnoge je iznenadila vest o razvodu koja je kao bomba odjeknula u leto 2021. godine.

Pročitajte: Došao je i taj dan, godinu dana posle razvoda Marija Veljković BLISTA U BELOM - Pogledajte prvu fotografiju, PRESREĆNA JE!

Ata Images

 

- Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to - bila je iskrena Marija koja detalje o razlozima rastanka nije iznosila u javnost.

Kako je voditeljka veoma aktivna na "Instagramu", te na svom profilu neretko deli trenutke iz privatnog života, da je venčanje Marije Veljković bilo zaista bajkovito kao i da su mladenci u periodu najveće sreće blistali, mogli smo se uveriti putem istog, a primetno je i da ona u tom periodu na licu nije radila nikakve korekcije za koje u njenom slučaju mnogi danas imaju oprečna mišljenja.

Pročitajte: Marija Veljković najavila novi početak - Za Rastka više nema mesta, DUGO JE I TRAJALO (FOTO)

Instagram

 

Bilo kako bilo, na dan svog venčanja kao i godinama posle, Marija je bila ludo zaljubljena u bivšeg supruga o čemu svedoči i njen široki osmeh, a o njihovom posebnom danu jednom prilikom govorila je u emisiji "Venčanje od A do DA".

- Na samom početku priprema obećala sam da neću dramiti oko detalja, već da ću se potruditi da taj dan bude naš i da bude lepa energija. To mi je bilo najbitnije. Mesto smo birali zajedno, a oboje smo želeli da svadba bude na otvorenom, što podrazumeva veliki rizik kad se venčavate 25. septembra. Međutim, imali smo ludu sreću da je tog dana bilo trideset stepeni. Venčanicu mi je po meri šila Vladanka Celić. Napravila mi je fenomenalnu haljinu, koja je završena dva dana pred svadbu. No, ni zbog toga se uopšte nisam nervirala. Ja sam želela saten, a ona je na prednji deo stavila kristale i – bila je u pravu. To je i logično, kad se zna koliko dugo i uspešno radi taj posao. Želela sam da u Vladankinoj haljini provedem ceo dan, ali je bila jeko teška - ispričala je ona i dodala:

Pročitajte: Šta si to uradila sa sobom? Mariju Veljković žestoko prozivaju zbog estetskih operacija, pogledajte kako izgleda posle intervencije (FOTO)

Instagram

 

- Crkva Aleksandra Nevskog, gde sam želela da se venčamo, tada se renovirala, pa smo u crkveni brak zakoračili u Ružici. Sećam se sebe u toj divnoj, ogromnoj venčanici, sa velom koji je bio veoma dugačak, kako hodam Kalemegdanom u visokim štiklama, ali lepi smo na slikama. Naravno, o plesanju u njoj nije moglo da bude ni govora, pa se na kraju ispostavilo da sam najveći deo dana provela u haljini, koju sam birala misleći da ću je nositi samo dok sečemo tortu.

Komentari (0)

Loading