Celebrity News

Dadilja Stefana i Tare pred svima Jeleni rekla svoje: Pogledajte šta se desilo juče u porodičnoj loži Đokovića na VImbldonu (FOTO)

Dadilja Stefana i Tare Đoković očarala na Vimbldonu

Dadilja Stefana i Tare pred svima Jeleni rekla svoje: Pogledajte šta se desilo juče u porodičnoj loži Đokovića na VImbldonu (FOTO)

Uprkos svim uspesima na poslovnom planu, najveći uspeh i ponos Jelene i Novaka Đokovića su njihova deca, Stefan i Tara. Iako je Jelena često govorila o poduhvatima u koje se, kada je majčinstvo u pitanju, svakodnevno upušta, nije krila da ima pomoć. Dadilja Stefana i Tare Đoković desna je ruka Jelene Đoković i osoba koja ih prati na svakom putovanju, kako bi Stefan i Tara dobili najbolju pažnju.

 

Profimedia

 

Pročitajte: Novak Đoković častio Stefana i Taru poklonom vrednim MILIONE - Pašće vam vilice od šoka kad vidite o čemu je reč (FOTO)

 

O dadilji Stefana i Tare u poslednje vreme sve više se piše, jer su je u porodičnoj loži Đokovića mnogi primetili tokom Novakovih mečeva, kako ga širokog osmeha i svim srcem bodri. Pitanja: "Ko je lepotica koja u stopu prati Novaka i Jelenu?" postala su sve češća, a odgovor je bio jednostavan - dadilja Stefana i Tare Đoković.

 

Profimedia

 

 

Lepotica je i ovoga puta privukla veliku pažnju na Vimbldonu. Odevena u belo, jednostavne šminke i frizure, blistala je tokom meča. Dadilja Stefana i Tare Đoković, koja je porodici važna, toliko da je gotovo smatraju svojim članom, bila je predmet mnogih razgovora, a komplimenti su se nizali.

 

Profimedia

 

Pročitajte: Jel ovo ona? Jelena Đoković se OFARBALA U TAMNO, novu frizuru pokazala na Vimbldonu i nisu svi oduševljeni! Pogledajte kako joj stoji (FOTO)

 

Mlada dama, čije ime javnosti još uvek nije poznato, po lepoti i prirodnosti parira Jeleni Đoković, koja nikada nije krila da sa ženom, koja je zadužena za pomoć pri vaspitanju njene dece, ima topao prijateljski odnos.

 

Profimedia

 

Neki bi rekli da je stilom i držanjem i nadmašila Jelenu, ali to ćemo ostaviti vama da sami procenite.

Komentari (1)

Loading