Celebrity News

Prva porodična fotografija: Ovo su muž i sin Liljane Habjanović Đurović, iznenadićete se ko je muškarac pored kog je provela ceo život

Sin Ljiljane Habjanović Đurović istakao se kao reditelj

Prva porodična fotografija: Ovo su muž i sin Liljane Habjanović Đurović, iznenadićete se ko je muškarac pored kog je provela ceo život

Nemanja Maraš

Da je sin Ljiljane Habjanović talentovan za režiju doznalo se nakon filma "Sveta Petka - krst u pustinji".

U okviru pomenutog projekta diplimirani reditelj Hadži Aleksandar Đurović sarađivao je sa oba roditelja, što se pokazalo kao vrlo plodonosno.

Pročitajte: Muž Ljiljane Habjanović prvi put u javnosti: Ovako izgleda gospodin po čijoj želji je književnica morala da smrša (FOTO)

Film je rađen na osnovu Ljiljaninog romana, te se ona tu pojavljuje kao koscenarista, dok je njen suprug Milovan bio zadužen za produkcijski deo.

Porodično delo privuklo je veliku pažnju publike, te književnica, njen suprug i sin dosta putuju i film promovišu, a iz raznih gradova u kojima gostuju Ljiljana se putem Instagrama javlja vernim pratiocima.

Instagram

 

Instagram

 

 

Poslednja fotografija na kojoj pozira sa suprugom i sinom posebno je javnosti upala u oči. Iako se Milovan, Aleksandar i Ljiljana ne grle na njoj iz njihovih pogleda može se naslutiti velika ljubav i sloga, a nešto o tome svojevremeno je i spisateljica sama govorila:

Pročitajte: Ispovest Ljiljane Habjanović Đurović: Patim što nisam postala baka

− Mi živimo sa pogledom na sat. Prilagođavamo svoje obaveze tako da nas troje uvek imamo vremena jedno za drugo. Volimo da odemo zajedno na koncert, u pozorište ili bioskop. Kod kuće često gledamo filmove, čitamo ili slušamo muziku.Idemo u crkvu, na bogosluženja, ali i putujemo. Aleksandar je pobožan, spreman da pomogne, ne puši, ne pije, ne izlazi po splavovima, ne nosi firmiranu garderobu, a prohtevi su mu ispod naših mogućnosti - kazala je ranije autorka hit romana.

Instagram

 

 

Sin Ljiljane Habjanović izuzetno poštuje roditelje, a budući da su ga svojim primerom vaspitavali dosta im je sličan, a književnica voli da naglasi da je on njeno životno delo.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading