Celebrity News

Tajno uslikan: Pogledajte šta Marko Jarić radi kada dođe u Srbiju, ni brak sa Limom ga nimalo nije promenio (FOTO)

Dom Marka Jarića u Beogradu većim delom godine je prazan

Tajno uslikan: Pogledajte šta Marko Jarić radi kada dođe u Srbiju, ni brak sa Limom ga nimalo nije promenio (FOTO)

Pre nekoliko godina Marko Jarić kupio je raskošnu vilu u srcu Dorćola, par godina ju je i renovirao a taman kada su svi pomislili da će se tu konačno i useliti i nastaviti život u Srbiji, slavni košarkaš doneo je odluku da zbog ćerki SIjene i Valentine ipak ostane na Floridi. Dom Marka Jarića u Beogradu iz tog očitog razloga većim delom godine je prazan.

Povremeno njegovi roditelji, brat i sestra vilu obilaze, a on voli da je poseti u toku letnjih meseci. 

Pročitajte: DOSTA IM JE SVEGA: Ćerke Adriane Lime i Marka Jarića majci jasno stavile do znanja šta misle o očuhu i novoj bebi u porodici

Prošle godine bivši košarkaš čitav letnji rasput sa ćerkama je proveo upravo u srpskoj prestonici, što je njegovim princezama i te kako godilo.

Ove godine, međutim, on je u domovinu došao sam.

Instagram

 

 

Razlog Markovog boravka u Srbiji je Exit festival.

Pročitajte: Otac i maćeha Marka Jarića posle dugo vremena zajedno u javnosti: Bundu druge žene Srećka Jarića svi komentarišu (FOTO)

 

Kako bi mogao da izdrži tempo koje takav jedan festival zahteva, prvo što je bivši sportista uradio nakon što je sleteo i raspakovao kofere u svom domu jeste odlazak u teretanu.

 

Instagram

 

 

Iako se godinama ne bavi aktivno košarkom, svakodnevno vežba. Tako je sa prijateljima prvo posetio mesto za treniranje a već u večernjim satim i Exit.

Pročitajte: Pevači, glumci, manekenke... Poznati u Kataru: Svetsko prvenstvo u fudbalu nije moglo da prođe bez njih FOTO

Do Novog Sada je otišao sa prijateljima, glumcima Aleksandrom Radojičićem i Viktorom Savićem, a po svoj prilici momci su se izvanredno proveli prve večeri jednog od posećenijih festivala u Evropi.

 

Instagram

 

 

Vrlo verovatno Marko će sa svojom ekipom prisustvovati Exitu i drugi i treći i četvrtii dan, a veruje se da će nakon toga dom Marka Jarića biti mesto na kom će se nalaziti s prijateljima.

 

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading