Celebrity News

Zamenio je Vericu BOGATIJOM: Veljko Kuzmančević je potvrdio svoju reputaciju, pogledajte prvu zajedničku fotku sa DRUGOM ŽENOM

Fotografija Veljka Kuzmančevića izazvala je veliku pažnju

Zamenio je Vericu BOGATIJOM: Veljko Kuzmančević je potvrdio svoju reputaciju, pogledajte prvu zajedničku fotku sa DRUGOM ŽENOM

Fotografija Veljka Kuzmančevića napravila pravu pometnju.

Budući da je suprug Verice Rakočević znatno mlađi od naše uspešne dizajnerke, njihov brak često je tema tabloida, a spekulacije na konto njihovog braka, za koji su mnogi smatrali da će biti kratkog daha, gotovo svakodnevno su prisutne u javnosti iako za to nema baš mnogo osnova.

Pročitajte: Vila na primorju - Pogledajte gde leto provode Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, pogled na dnevnu sobu će vas šokirati (FOTO)

Ovog puta, mnogi se slažu, za priče je povoda dao kompozitor kraj kojeg je Verica svoju sreću pre deceniju pronašla, a sve iz razloga jer je osvanula fotografja Veljka Kuzmančevića na kojoj je on u zagrljaju druge žene.

Budući da se poznati umetnički par u javnosti ne pojavljuje prečesto zajedno, kao i to da njihovi Instagram profili nisu rezervisani za prezentaciju ljubavi u kojoj uživaju, ova fotografija Veljka Kuzmančevića uzburkala je društvene mreže iako je nastala na isključivo prijateljkskoj osnovi.

 

 

- Žena zmaj, moja drugarica Rebeka Makdonald. Dobro došla u Beograd - napisao je Veljko u opisu fotke na kojoj zagrljen pozira sa svojom drugaricom, jednom od najbogatijih Srpkinja koja je, inače, pet godina mlađa od njegove drage.

Prema biografiji Rebeke Mekdonald mogao bi da se snimi uzbudljiv film. To je priča o ostvarenju američkog sna ili, u njenom slučaju, kanadskog. Pravim imenom Ubavka Mitić, u Kanadu je stigla 1975, u 22. godini. Nisu je interesovale studije medicine, iako ih je upisala.

Promo

 

- Dolazak u Kanadu bio je šokantan za mene. Tada je ovde bilo malo emigranata, bilo je sve drugačije nego danas. Na emigrante su gledali kao na nižu klasu. Čim ne govorite jezik i ne znate pravila ponašanja zemlje, vi ste građanin drugog reda. No, imala sam strašnu želju da uspem, da dokažem roditeljima da ja to mogu. To je bila glavna pokretačka snaga – rekla je Reberka za magazin „Biznis“

Pročitajte: Nije znao da ispuni ono što je obećao - RAZVOD Verice Rakočević ipak nije mogao da se izbegne, ostala je BEZ KROVA NAD GLAVOM

Najveću prekretnicu u njenom životu predstavljao je brak. Udala se za Pirsona Makdonalda sa kojim je dobila dvoje dece. Promenila je i ime. Muž joj je, kako je rekla, otvorio vidike, uz njega se učila poslu. Danas poseduje kompaniju „Just Energy“, za koju radi 1.300 ljudi. Snabdeva gasom skoro dva miliona potrošača širom Kanade i Sjedinjenih Država, a njen biznis vredan je dve milijarde dolara. Nekoliko puta u Kanadi je proglašavana za poslovnu ženu godine. Ova uspešna Srpkinja ima prijatelje širom sveta, a među njima su i Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević.

TV Hram printscreen

 

Rebeka Makdonald podržava brojne dobrotvorne organizacije i bolnice, sarađuje sa fondacijama Novak Đoković i Ana i Vlade Divac, ima počasni doktorat univerziteta „Viktorija“ i kuću za odmor u Dominikanskoj Republici, u Torontu je podigla crkvu po ugledu na manastir Studenica, a često svrati i do zemlje u kojoj su njeni koreni.

Komentari (0)

Loading