Celebrity News

Sin Olje Bećković ima dugu kosu i problematičnu prošlost: Pogledajte jedinu fotku naslednika slavne voditeljke, da li liči na nju?

Sin Olje Bećković danas izgleda ovako

Sin Olje Bećković ima dugu kosu i problematičnu prošlost: Pogledajte jedinu fotku naslednika slavne voditeljke, da li liči na nju?

Voditeljka i autorka emisije "Utisak nedelje", Olja Bećković, već tri decenije predstavlja svoj rad na malim ekranima, ali svoju intimu mudro čuva. Kada je o uplivu u njenu intimu reč, mediji su najčešće zainteresovani za njenog sina Luku Višnjića, koji će uskoro navršiti trideset, a koji je javnosti poznat po tragediji, koja mu je obeležila život.

Pročitajte: Srela ga je na krstarenju i jednostavno se desilo - Tajna Olje Bećković izašla na videlo, slavni fudbaler joj je ukrao srce (FOTO)

Lukin i Oljin Život obeležio je veliki gubitak, kada je njena ljubav i otac njenog sina,Vladimir Višnjić, prerano preminuo. Od tada, sinu je ona i otac i majka i svojski se trudila da ga od medija sačuva, iako to nije uvek bilo lako.

Privatna Arhiva

 

Druga velika tragedija koju je preživeo sin Olje Bećković, dogodila se kada je u saobraćajnoj nesreći na Adi Huji, čak troje njegovih prijatelja izgubilo život. Utvrđeno je tada da Luka nije bio za volanom, ali su preživljeni strah i tragični gubitak na njega ostavili brojne posledice.

Pročitajte: Bila je i zaprošena! Pisac, radio voditelj, legenda - Ovaj čovek bio je prva ljubav Olje Bećković (FOTO)

Nikada od tada, Olja o sinu nije govorila, a sada je posle dužeg vremena u javnost isplivala njegova fotografija.Luka danas ima crnu dugu kosu, ležeran, pomalo uličan stil odevanja i svoj život vodi daleko od medija, u kojima je njegova majka veoma uticajna i prisutna.

 

 

Komentari (0)

Loading