Celebrity News

Mama Vesna Čipčić plače na sav glas: Anja Alač i Andrej su je rasplakali vestima posle tri meseca braka

Anja Alač trudna - predivna je vest

Mama Vesna Čipčić plače na sav glas: Anja Alač i Andrej su je rasplakali vestima posle tri meseca braka

Dalibor Danilović

Samo nekoliko meseci nakon crkvenog venčanja koje je organizovano u intimnoj atmosferi stigla je vest, a to je da je ćerka proslavljene glumice Vesne Čipčić, Anja Alač trudna.

Naime, Anja i njen izabranik Andrej Josifovski ostvariće se po drugi put u ulozi roditelja. 

 

Instagram

 

Budući da je intimu oduvek želela da sačuva za sebe, Anja ovu informaciju do sada nije želela da podeli sa medijima, međutim kako saznaje novi broj magazina "Gloria" koji je u prodaji na svim kioscima od sutra, ona je u petom mesecu trudnoće i na jesen će porodica biti bogatija za jednu devojčicu.

Lepe vesti da je trudna Anja Alač, pored dvogodišnjeg sinčića Andreja zasigurno su najviše obradovale ponosnu baku Vesnu koja već odlično obavlja svoju ulogu.

Pročitajte: NE ŽELIM NIŠTA S TOBOM! Anja Alač promenila odnos prema ocu nakon njegove druge ženidbe, stoji uz mamu Vesnu

 

Inače, ova i te kako posvećena mama u prvoj trudnoći nije krila da priželjkuje dečaka:

- Možda mi je takva pomisao bila bliska jer imam sedam godina mlađeg brata, ali najveća istina je u onoj narodnoj: „Samo neka je živo i zdravo“.

- U pitanju je bila čista intuicija - istakla je jednom prilikom Anja svesna da joj je ta uloga nesumnjivo i najvažnija u dosadašnjem životu.

 

Dalibor Danilović

 

 

- Aleksej je divna i mirna beba i uživam sa njim. Trenutno sam na porodiljskom bolovanju i tempo života zna da bude veoma naporan ali sve je to prirodno, pa se trudim da tako to i doživim.

- Jedan poznanik mi je svojevremeno rekao da kad padnete, ustanite, otresite prašinu i nastavite dalje - rekla je svojevremeno i objasnila kako njena mama, istaknuta glumica funkcioniše u ulozi bake:

Pročitajte: Prvi put u javnosti nakon skandala - Jedan detalj otkriva u kakvom su sada odnosu Anja Alač i njen partner Andrej (FOTO)

- Samostalna sam što se toga tiče. Nisam za to da dete čuvaju bake i žene dok je mali. U ovom periodu mu je majka potrebna i zbog toga sam stalno sa njim - rekla je ona.

Ne sumnjamo da će i sada kada je Anja Alač trudna ona sa lakoćom postizati sve oko svog dvogodišnjeg sinčića koji je presrećan što će postati stariji bata i što će se u njihov dom uskoro useliti malena princeza.

 

Komentari (0)

Loading