Celebrity News

Milica Kralj se udala za muža Vesne Čipčić, a sada je otkrila u kakvom su njih dve odnosu: Ovo ne treba da doživi NIJEDNA ŽENA

Bivši muž Vesne Čipčić oženjen je ćerkom svog kolege

Milica Kralj se udala za muža Vesne Čipčić, a sada je otkrila u kakvom su njih dve odnosu: Ovo ne treba da doživi NIJEDNA ŽENA

ATA Images

Kada je svojevremeno bivši muž Vesne Čipčić, Aleksandar Saša Alač odlučio da se po drugi put u zrelim godinama oženi svi su bili u šoku. Još veća neverica zavladala je kada se doznalo ko je njegov izbor ovoga puta, a nema ko se nije zapitao kako će sve to Vesna podneti.

Pročitajte: Mlada lepa kao san, venčanica kao sa filma, a mladoženja… Pogledajte ekskluzivnu fotografiju sa venčanja Vesne Čipčić

Instagram

 

Nije tajna da je glumica izuzetno dugo patila zbog odluke supruga da ode iz porodične kuće u kojoj su odgajili dvoje dece Anju i Ivana. Nije krila da je razvod za nju bio poput male smrti, a taman kada je lagano počela da se miri sa činjenicom da od velike ljubavi nije ostalo ništa u medijima je procurila informacija da se Aleksandar ponovo ženi.

Pročitajte: Nasmejana i tako srećna: Vesna Čipčić blista u belom u zagrljaju popularnog kolege, svi su joj čestitali (FOTO)

ATA Images

 

Bivši muž Vesne Čipčić u novi brak stupio je pre par godina i to sa ćerkom kolege Pere Kralja, Milicom Kralj koja se dugi niz godina bavi režijom. Upravo posao spojio je Milicu i Sašu, a putem društvenih mreža oni su se oglasili i povodom napada na glumačku profesiju.

Pročitajte: Fotografija koja ubija Vesnu Čipčić: Pogledajte kako njen bivši muž izgleda na venčanju sa novom suprugom, ovo treba preživeti

Privatna Arhiva

 

Bučnija u tome bila je svakako Milica koja je na svom profilu jasno stavila do znanja da nije dobro dirati u kulturu i kulturne radnike. Između ostalog ona je navela da joj je otac bio glumac, majka takođe, da ih je venčao glumac, da joj je suprug glumac, njegova ćerka i njena majka, da ona kao reditelj voli da radi sa glumcima i svesna je svih izazova sa kojima se oni suočavaju, te da nije dobro niti lepo stavljati im sumanutim ciframa u vidu honorara target na čelo. Napomenula je takođe i to da su glumci složni u borbi protiv nepravde i napada.

Pročitajte: Dugokosi ljubavnik: Posle razvoda OVAJ otac naše poznate pevačice osvojio srce Vesne Čipčić (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Miličina reakcija dopala se glumcima koji su ovu objavu podelili na svojim profilima. Pored svega izrečenog, međutim, javnost i mediji su primetili samo jedno i to da je režiserka po prvi put javno spomenula bivšu suprugu svoga izabranika.

Pročitajte: Tajna ljubav Vesne Čipčić: Razvela se posle 23 godine braka, pa pala u zagrljaj oca ove poznate pevačice FOTO

Privatna Arhiva

 

 

Vesna i Milica nemaju komunikaciju, ne prate se na Instagramu, Vesnina ćerka Anja pak lepo je prihvatila maćehu, kao i njen brat.

Pročitajte: Vesna Čipčić van sebe od sreće: Moja Anja mi je podarila najveću sreću!

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

17:57 07.06.2023

Vesna ne zali za alacem, toliko su oboje ružni , katastrofa, ti si lepa,imaš lepu decu i unuka šećerka, ceo svet je tvoj. A ova milica em nema ukusa, em se obukla ko karikatura , strasno. Dzaba obrazovanje !