Celebrity News

DOČEKAO JE! Ognjen Amidžić objavio PREDIVNE VESTI, pogledajte kako devojka Mina BLISTA! Čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

Veza Ognjena Amidžića i Mine Naumović nije samo prolazna afera

DOČEKAO JE! Ognjen Amidžić objavio PREDIVNE VESTI, pogledajte kako devojka Mina BLISTA! Čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

Veza Ognjena Amidžića i Mine Naumović glavna je tema svih medija.

Kada se pročulo da je Ognjen Amidžić otpočeo romansu sa koleginicom i saradnicom na emisiji "Amidži šou" Minom Naumnović, prvo što su mnogi pomislili je da na taj način pokušava da preboli bivšu suprugu Danijelu.

Pročitajte: Ognjen i Mina SPAKOVALI KOFERE i otišli iz Srbije! Evo kako uživaju na porodičnom putovanju, a sa njima je i Amidžićev sin Matija (FOTO)

Vreme je pokazalo da to između voditelja i koleginice nije samo prolazna afera i pokušaj da se odagna tuga zbog razvoda, već da je reč o pravoj stvari.

 

Ata Images/Instagram

 

Obostrane jake emocije dovele su do toga da su Ognjen i Mina ubrzo od otpočinjanja romanse krenuli i u zajednički život, a ako je suditi po fotografijama objavljenim na njihovim Instagram profilima reklo bi se da će to među njima vrlo brzo preći na još viši nivo, te da će veza Ognjena Amidžića i Mine Naumović završiti brakom.

 

Mlada brineta uveliko je upoznala Ognjenovog sina Matiju, koji oca u potpunosti podržava, nedavno su zajedno i letovali, a budući da je voditelj po razvodu izjavio da sebe ponovo vidi kao oženjenog čoveka niko ne sumnja da će on sa Minom ubrzo stati na ludi kamen.

 

Pročitajte: Ni Amidžić je ne bi prepoznao: Ognjenova devojka je ranije bila potpuno drugačija, izgled njenih usana najviše privlači pažnju FOTO

 

Dok do toga ne dođe, okrenut je karijeri. Emisiju sve više on reklamira putem društvenih mreža, a nije tajna da je aktivirao i svoj profil na kojem je donedavno postavljao samo fotografije svojih stopala.

 

Instagram

 

 

Pratioci su prepoznali njegovo angažovanje, čak 100 hiljada njih poklonilo mu je pažnju čime se nedavno pohvalio i u šali zatražio sponzorstvo.

Radosna vest svakako je obradovala i Minu koja samo najbolje želi svom izabraniku.

 

Komentari (0)

Loading