Celebrity News

Ćerka Nebojše Glogovca objavila vest koja je rasplakala sve: Tata bi bio tako ponosan, majka Milica ne može da zadrži suze (FOTO)

Ćerka Nebojše Glogovca od oca je nasledila umetničku crtu

Ćerka Nebojše Glogovca objavila vest koja je rasplakala sve: Tata bi bio tako ponosan, majka Milica ne može da zadrži suze (FOTO)

Petar Đorđević, Saša Huzjak

Od prerane glumčeve smrti koja je čitavu javnost rastužila te 2018. godine, supruga i ćerka Nebojše Glogovca žive same, upućene jedna na drugu.

Instagram

 

 

Uprkos tragediji koja ju je zavila u crno, Milica koja je do poslednjeg dana bila uz svog voljenog, morala je da smogne snage da zbog svoje devojčice nastavi dalje i omogući joj lepo i bezbrižno detinjstvo, trudeći se da mala Sunčica što manje oseti veliki guditak.

Supruga, a posebno ćerka Nebojše Glogovca nisu u javnosti često viđene. Ponosna mama želi miran životi i izbegava da se eksponira medijski. Ona se veoma retko pojavljuje na događajima, dok smo malenu Sunčicu, nažalost, imali prilike da vidimo samo na očevom pomenu.

Ata Images

 

 

I na društvenim mrežama glumčeva udovica takođe tek ponekad se oglasi, pa je mnoge iznenadila njena objava od pre nekoliko dana.

Pročitajte: Mala Sunčica Glogovac prvi put pred kamerama - Nebojšina najmlađa ćerkica na očevom pomenu slomila svima srce (FOTO)

Naime, ona je napravila izuzetak i sa svojim prijateljima podelila fotografiju koja je pravo malo remek delo nastalo veštim rukicama njene i Nebojšine naslednice.

Instagram

 

 

Pored toga što izrasta u preslatku i po svemu sudeći veoma emotivnu devojčicu, ćerka Nebojše Glogovca svoju porodicu čini i te kako ponosnom time što iskazuje talenat za umetnost, a ovoj činjenici zasigurno bi se najviše radovao glumac čija je Sunčica slika prilika i likom.

Da li će jednog dana ona krenuti očevim stopama i upustiti se u glumačke vode, pokazaće vreme, a ono što je sigurno jeste da će uz pomoć posvećene mame ona uspeti u svemu što u životu bude poželela.

 

Komentari (0)

Loading