Celebrity News

SRCE NE BIRA! Bilja Jevtić završila u zagrljaju drugog muškarca: Pogledajte fotografiju koja će Aci Iliću SLOMITI SRCE

Kriza u braku Biljane Jevtić i Ace Ilića tema je portala

SRCE NE BIRA! Bilja Jevtić završila u zagrljaju drugog muškarca: Pogledajte fotografiju koja će Aci Iliću SLOMITI SRCE

Dalibor Danilović

Da li je ikada nastupila kriza u braku Biljane Jevtić i Ace Ilića svi se pitaju.

Supružnici, koji tri i po decenije žive pod istim krovom imaju i sina Ivana, nikada nisu javno pokazivali da postoji makar i tračak neslaganja unutar porodice.

Pročitajte: Đurđevdan obojen tugom: Evo šta se desilo Biljani Jevtić i Aci Iliću na dan kad je trebalo da slave slavu, prizor iz doma slomio sve (FOTO)

Kao i svi drugi parovi i oni su zasigurno imali nesuglasice, ipak to je sve ostalo iza četiri zida njihove vile na Petlovom brdu.

 

Inatagram

 

Uprkos tome što se proteklih godinu, dve o njima češće piše Bilja i Aca nisu odustali od namere da svoju intimu, bar onaj neprijatniji deo braka, sačuvaju od javnosti.

Velika je želja medija da zavire u njihov kutak i razaznaju tajnu njihovog odnosa, nažalost, želja da žive povučeno ostaje na snazi i čini se da se to ni ubuduće neće mnogo promeniti.

Pročitajte: Svi se MOLE za Biljanu: Pevačica primljena u Urgentni centar, prognoze nisu dobre (FOTO)

Kao mlađi, međutim, muzički par bio je daleko slobodniji u ophođenju sa medijima, Bilja se čak svojevremeno fotografisala ležernije obučena, a njena slika sa muzičarem iz Bosne Halidom Bešlićem stvorila je temelje za spekulacije.

 

ATA Images

 

Kolege su se fotografisale za naslovnu stranu TV Revije a svi se danima pitaju da li je među njima tada bilo nešto više od kolegijalnog odnosa.

Tri godine od nastanka ove slike Bilja se udala za Acu, stoga su mnogi uvereni da je naslovnica nastala iz čisto profesionalnih pobuda.

Pročitajte: Posle 24 godine, kriza u braku Biljane Jevtić  i Ace Ilića nastupila zbog sina! Pevačica mezimcu javno poručila: Ivane, dosta je više!

Ima i onih koji su se zapitali kakva sećanja pomenuta slika budi kod Ace.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading