Celebrity News

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića majci i ocu ZBOG POROKA SLOMIO SRCE! Roditelji tu više ne mogu ništa, isplivala porodična tajna (FOTO)

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića pokazao je brojne talente

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića majci i ocu ZBOG POROKA SLOMIO SRCE! Roditelji tu više ne mogu ništa, isplivala porodična tajna (FOTO)

Ivan Ilić, sin Biljane Jevtić i Ace Ilića uzoran je momak koji studira prava, a nedavno je pokazao i talenat za muziku. Impozantne glasovne sposobnosti Ivan ima, preferira narodnu muziku, a često se od njegovih pratilaca na Instagramu može čuti da je po glasovnim sposobnostima prevazišao roditelje.

Pročitajte:Ovo niko nije očekivao: Biljana Jevtić pokazala trudnički stomak, objava na Instagramu je sve iznenadila FOTO

Luka Šarac

 

Uprkos velikom talentu sin Biljane Jevtić i Ace Ilića nije svoju budućnost video na estradi. Upisao je prava što mu za sada odlično ide, dok istovremeno on ne zapostavlja društveni život.

Pročitajte:Frizura Biljane Jevtić ostavila sve bez teksta: Ošišala se skroz na kratko, ni muž je nije prepoznao! Pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Instagram

 

Veliki krug prijatelja Ivan ima, takođe već neko vreme on je u skladnoj emotivnoj vezi sa vršnjakinjom koja je njegovim roditeljima već prirasla za srce. Po svemu sudeći svetla budućnost čeka Acinog i Biljinog jedinca, koji je jednom svojom objavim pomalo zbunio medije. 

Pročitajte:Definitivno je KRAJ: Biljana Jevtić uhvaćena u zagrljaju kolege, ova fotografija će Aci slomiti srce FOTO

Luka Šarac

 

On je, naime, objavio fotografiju iz kazina. U fokusu su slot aparati i njegov komentar upućen prijatelju: “Kazino klabing zašto ne…”

Pročitajte:Aca i Bilja van sebe od sreće: Sin Ivan objavio najlepše vesti, svi čestitaju FOTO

Instagram

 

 

Svi su se odmah zapitali da li je ovo samo prijateljska šala ili sin estradnog para zaista preferira ovaj vid zabave.

Pročitajte:Ovo je sin jedinac Biljane Jevtić i Ace Ilića: Iznenadiće vas šta Ivan studira, muzika ga ne zanima (foto)

 

Komentari (0)

Loading