Lifestyle

Tajni život sestre bliznakinje Mire Bobić Mojsilović: Pogledajte kako živi Zorica Tomić, istina o njihovom odnosu slomiće vam srce (FOTO)

Sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović predaje komunikologiju na Filološkom fakultetu

Tajni život sestre bliznakinje Mire Bobić Mojsilović: Pogledajte kako živi Zorica Tomić, istina o njihovom odnosu slomiće vam srce (FOTO)

Petar Đorđević

Tokom srednje škole sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović pokazivala je talenat za glumu i javno predstavljanje. Vrlo brzo, međutim, njeno interesovanje za javni prostor prestalo je te se po okončanju studija ona posvetila akademskom radu. 

Pročitajte:Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović donela neočekivanu odluku! Spakovala kofere i napustila muža: Uzburkani odnosi i sa majkom (FOTO)

Za razliku od Mire koja je jedno vreme bila novinar, pa voditelj, zatim književnica, Zorica Tomić okrenula se komunikacionom konsaltingu i predavanju na Filološkom fakultetu.

Instagram

 

 

Brojni studenti rado slušaju Zoričina predavanja, a male konsalting savete sestra blzinakinja Mirjane Bobić Mojsilović deli povremeno i sa pratiocima na Instagramu, koji upijaju svaki njenu reč.

Pročitajte: Sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović neće više da ćuti: Verujete li da su ovo jedna drugoj uradile na porodičnoj proslavi (FOTO)

Upravo na društvenim mrežama, na osnovu video zapisa nastalih u stanu mogao se doneti zaključak gde i kako Zorica živi sa porodicom.

Instagram

 

 

I ona poput Mire ima ćerku, a stan je uredila vrlo umetnički.

Instagram

 

 

Zidove krase skupocene slike, police nagrade i zahvalnice, a prozore biljke puzavice.

Pročitajte:Za Mirjanom Bobić okretao se ceo Beograd: Ovakve sandale ili se obožavaju ili preziru, ravnodušnih nema FOTO

Nameštaj je mešavina modernog i stilskog i sve je nekako kompatibilno i u skladu sa Zoričinim karakterom.

Instagram

 

 

Sestre bliznakinje juče su zajedno obeleźile rođendan večernjim izlaskom, što su takođe njihovi pratioci mogli propratiti.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading