Celebrity News

Sloboda Mićalović više ne krije: Stigla je beba i to DEČAK! Fotografije su prelepe, a Vojin presrećan

Objava Slobode MIćalović raznežila je njene pratioce

Sloboda Mićalović više ne krije: Stigla je beba i to DEČAK! Fotografije su prelepe, a Vojin presrećan

Ovo je objava Slobode Mićalović na koju niko ne može ostati ravnodušan.

Petnaest godina glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uživaju u skladnoj zajednici u kojoj su dobili dve preslatke bliznakinje, a kako je ženska populacija godinama brojnija u njihovom domu, red je došao i na jednog dečaka.

Pročitajte: Tužna Sloboda Mićalović se SLOMILA i priznala šta joj se dešava u domu - Ja ionako više NIKOG NEMAM, spavam u hotelu

Naime, nakon što je na "Instagramu" osvanula objava Slobode Mićalović iz porodičnog doma na kojoj njena, po svemu sudeći, bliska prijateljica u naručju drži preslatkog mališana, mnogi su se zapitali da li bi popularna glumica volela da se ostvari i kao majka jednog naslednika.

Instagram

 

 

Maleni dečak bezbrižno je spavao u zagrljaju anonimne dame, a prizor koji je zabeležila glumačka diva ona je odmah poželela i da podeli sa svojim pratiocima.

Instagram

 

 

- Moj današnji partner - glasio je opis fotografije uz koju je glumica dodala emotikon anđelčića i na kojoj je vidno da je glumica provela jedan divan i poseban dan i to u najslađem mogućem društvu.

Nije mnogo vremena prošlo da objava Slobode Mićalović rastopi srca njenih pratioca koji su ostavljali predivne komentare, između ostalog joj poželeli i jednog ovakvog anđelčića.

Pročitajte: GOTOVO! Sloboda je definitivno rekla KRAJ - Sada je najvažnija JEDNA STVAR od koje neću odstupiti! Pročitajte njeno saopštenje (FOTO)

Da li će se u takvu avanturu glumica i njen dragi upustiti i svojim devojčicama podariti mlađeg batu ili seku, pokazaće vreme koje je pred nama, a ono što je sigurno jeste da je Vojin najsrećniji suprug na svetu koji se raduje svakom novom poduhvatu svoje voljene, a takođe smatra i da je ona najbolja mama na svetu njihovim ćerkicama, pa joj i ova beba predivno stoji.

Komentari (0)

Loading