Celebrity News

Ukrao joj srce pre 30 godina, a onda se povukao: Muž Lee Kiš KONAČNO u javnosti, a evo zbog čega ga svi komentarišu (FOTO)

Muž Lee Kiš ne želi da se eksponira u javnosti

Ukrao joj srce pre 30 godina, a onda se povukao: Muž Lee Kiš KONAČNO u javnosti, a evo zbog čega ga svi komentarišu (FOTO)

Jedno od najprepoznatljivijih TV lica, voditeljka Lea Kiš iza sebe ima dugu i blistavu karijeru i uprkos tome što je njena popularnost velika, uvek se trudila da privatnost sačuva od znatiželjne javnosti. O istoj u medijima nije često govorila, te je i muž Lee Kiš mnogima prava misterija.

Gospodin sa kojim voditeljka već tri decenije uživa u skladnom braku i sa kojim je dobila naslednicu Saru Miu, odabrao je život van fokusa medija, te su retke situacije da ih zajedno ugledamo u javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakisjokic)

 

Ipak, s vremena na vreme, Lea na "Instagramu" podeli porodične trenutke, pa smo tako imali prilike da upoznamo Momčila Jokića i uverimo se da su idealan par.

Pročitajte: Pravo lice Lee Kiš - Ovako izgleda bez trunke šminke, sve bi dala da ne vidite ovu fotografiju

Budući da je prepoznatljiva po širokom osmehu i gotovo uvek dobrom raspoloženju, mnogi smatraju da je upravo muž Lee Kiš glavni razlog njenog zadovoljstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakisjokic)

 

Njihova ljubavna priča poput je one iz nejlepših romana, upoznali su se u liftu, u zgradi Politike, a kako je voditeljka više puta isticala, od prvog trenutka znala je da su rođeni jedno za drugo. 

- Mnogo puta sam rekla da je naš susret bio sudbonosan i da smo se nakon nekoliko dana venčali. Da brak dobro funkcioniše, važno je da zajedno kao porodica idete napred, da podržavate jedno drugo, da imate razumevanje i ljubav - rekla je jednom prilikom Lea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakisjokic)

 

Muž Lee Kiš i lepa voditeljka na ludi kamen stali su posle samo sedam dana poznanstva, a sada je iza njih više od tri decenije idiličnog braka.

- Muž me je pre svega osvojio inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, jer je izuzetno zgodan muškarac, sa manirima, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala - pričala je popularna voditeljka o čoveku sa kojim već trideset godina deli dobro i zlo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakisjokic)

 

Iako se retko pojavljuju na javnim događajima zajedno, Lea uvek za svog supruga ima samo reči hvale.

- S vremenom sam ga upoznala i na drugi način, kao čoveka posvećenog brojnim interesovanjima, kao produhovljenog intelektualca koji zna da stvar postavi na svoje mesto. Kad razmišljam da li mi kod njega nešto smeta, mogu samo da se našalim, jer je to retka osobina za muškarce sa našeg podneblja. Naime, previše je pedantan, kao svaka Devica u horoskopu. Mada, rekla bih da je to pre vrlina, nego mana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakisjokic)

 

Muž Lee Kiš je poznati sportski novinar. Dugogodišnju karijeru gradio je u redakciji "Sportskog žurnala", gde je na kraju postao i urednik "Sporta" i "Ilustrovane politike".

Arhiva Hello!

 

 

Momčilo je objavio i knjigu o profesionalnom sportu „Šta je luđe, svet ili sport“, a u vreme kada je Milutin Mrkonjić bio ministar, obavljao je funkciju njegovog savetnika za medije. Danas radi kao profesor na Fakultetu za kulturu i medije, a u javnosti se gotovo nikada ne pojavljuje.

Pročitajte: Momčilo Jokić i Lea Kiš otvaraju vrata porodičnog raja nadomak Beograda (FOTO)

Lea i Momčilo Jokić žive u porodičnoj kući na Voždovcu, dok svaki slobodan trenutak koriste da provedu na predivno uređenom imanju na Avali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakisjokic)

 

Komentari (0)

Loading