Celebrity News

Bekuta SLOMLJENA na Mrkinom pomenu, ali evo zašto su svi zabrinuti za Mrkinu suprugu Dašu (FOTO)

Pomen Milutinu Mrkonjiću okupio je mnoga poznata lica

Bekuta SLOMLJENA na Mrkinom pomenu, ali evo zašto su svi zabrinuti za Mrkinu suprugu Dašu (FOTO)

Počasni predsednik SPS i nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj preminuo je pre godinu dana pa se na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana, gde je i sahranjen, danas održava pomen Milutinu Mrkonjiću

Pročitajte: Čaršija će se opet naslađivati - Na pomenu Mrki svi ostali u čudu zbog njegove prve supruge Daše, Bekutina reakcija sve govori (FOTO)

Ata Images

 

Pored brojnih prijatelja, poštovalaca kao i stranačkih kolega koji su došli da Mrki odaju poštu, među prvima se u pratnji unuka pojavila pevačica Ana Bekuta koja je sa Mrkom provela divnih deset godina.

Pročitajte: Misterija tajnog susreta - Daša Ani uputila molbu od koje se slama srce

Ata Images

 
 

Uplakana Bekuta, donela je cveće, poljubila nadgrobnu ploču i zapalila sveću, a zatim održala veoma emotivni govor: 

Pročitajte: Tugu krije ispod šešira i tamnih naočara - Ana uplakana nad Milutinovim grobom, na pomen stigla i ona (foto)

ATA Images

 
 

- Ovo je veoma teško za mene. Hvala što ste došli. Hvala predsedniku što se založio da se Milutinu posthumno ukaže takva čast - rekla je neutešna pevačica prisutnima. Kako je Dačić najavio danas u jutarnjem programu na Pinku, jedna ulica će nositi naziv upravo po Mrkonjiću.

Među prisutnima bio je i ministar i stranački kolega Ivica Dačić koji je održao kratak govor, a poštovanje su svojim prisustvom iskazali i Branko Ružić, Novica Tončev, Aleksandar Antić, kao i advokat Toma Fila i bivši ministar Zoran Đorđević.

Pročitajte: Četrdeset dana Mrki - Ana Bekuta slomljena, a Dašin potez će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

Ata Images

 

Ata Images

 

Na pomen Milutinu Mrkonjić došle je i udovica pevača Šabana Šaulića, Goca, a kako navode mediji Mrkina supruga Daša ranije je bila na groblju. Navodno, Daša je želela da izbegne gužvu budući da se i dalje plaši da se ne zarazi koronavirusom.

Pročitajte: Supruga Daša i partnerka Bekuta na sahrani BEZ POZDRAVA! Evo ko je sve došao da isprati Mrku (FOTO)

Ata Images

 

ATA Images

 

Milutin Mrkonjić rođen je 23. maja 1942. u Beogradu, a diplomirao je na Građevinskom fakultetu na katedri za puteve, aerodrome i železnice. Od 2008. do 2012. bio je ministar za infrastrukturu, a od jula 2012. do avgusta 2013. ministar saobraćaja, nakon čega je nastavio da obavlja dužnosti poslanika SPS u Skupštini Srbiji. Dobitnik je mnogih državnih, društvenih i profesionalnih priznanja.

Komentari (1)

Loading
Anči

21:59 26.11.2022

Daša je gospodja.Ne pada jjoj na pamet da ima ikakvu vezu sa ovim polusveton.Na groblje ide kad ona hoće,a ne da joj opajdara Ana odredjuje sve,kao što to radi ovima iz Sps a.Mrka je bio velikiže skaroš.Godilo mu je da kao star čovek bude sa dosta mladjom pevaljkom.To ga je i koštalo života.