Celebrity News

Nina i Aleksandar Milić Mili ne mogu da zaustave suze! Ćerka Mia je DONELA ODLUKU, tu više ništa ne može da se uradi (FOTO)

Ćerka Aleksandra Milića Milija učinila je tatu ponosnim

Nina i Aleksandar Milić Mili ne mogu da zaustave suze! Ćerka Mia je DONELA ODLUKU, tu više ništa ne može da se uradi (FOTO)

Ćerka Aleksandra MIlića Milija tati je ispunila srce radošću.

Kompozitor i producent Aleksandar Milić Mili godinama je veoma uspešan u svojoj branši, samim tim stekao je i ogromnu popularnost, međutim iako se o njjegovoj muzičkoj karijeri dosta toga zna, privatnost nikada nije želeo preterano da eksponira.  

Pročitajte: Kročio u šestu deceniju ali nije ga sramota - Mili se obnažio na plaži, svi se okreću u neverici (FOTO)

Poznato je da je dugi niz godina u braku sa prelepom Ninom sa kojom je dobio dvoje dece, a iako ima puno poslovnih obaveza veoma je posvećen porodici koja mu je na prvom mestu i koja je jedini ključ sreće i uspeha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

Njih troje, supruga, sin Markus i ćerka Aleksandra Milića Milija, Mia čitav su njegov svet, a posebno je ponosan na to što njegovi naslednici pokazuju izuzetan muzički talenat. 

- Moja deca su izuzetno muzički talentovana, slušaju i izvode svu aktuelnu svetsku muziku, a posebno mi je drago što su sami izabrali da slušaju najveće umetnike iz prošlosti: Majkla Džeksona, Elvisa, „AC / DC“, „Bitlse“…- rekao je jedan od najuspešnijih kompozitora u regionu koji se putem "Instagrama" pohvalio raskošnim glasom svoje mezimice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

- Moja MIA Mi! Tata je mnogo ponosan pogotovo što sve radi sama, bez tate - napisao je Mili radošču prepunog srca i pokazao da u njegovom slučaju "krv nije voda".

Pročitajte: Mesecima je nismo videli! Supruga Aleksandra Milića Milija prvi put u javnosti posle skandala, fotografije otkrivaju sve detalje odnosa

Ćerka Aleksandra Milića Milija prikupila je mnoštvo komplimenata kako od pratioca tako i od tatinih kolega i muzičkih poznavaoca koji joj predviđaju blistavu karijeru, a svi se slažu i da je Mia izrasla u predivnu devojčicu koja je po svemu sudeći lepotu nasledila od mame.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

Inače njegova deca koje smatra najvećim životnim uspehom imaju po dva imena. Sin se zove Markus Simeon Milić, dok je ćerka Aleksandra Milića Milija, Mia Jovana, a jednom prilikom kompozitor je otkrio zašto su ih baš tako nazvali:

- Svako je dobio prvo ime po nekom značenju. Markus znači snaga, obrazovanje i njegov zaštitni znak imena je Lav sa knjigom, dok Mia znači moja, jedinstvena, odnosno posebna osoba - objasnio je Mili jednom prilikom za "Grand Online".

Komentari (0)

Loading