Celebrity News

Zbog teške borbe Ivane Mihić Vera Čukić grca u suzama! Evo šta joj se dogodilo (FOTO)

Borba Ivane Mihić učinila je glumicu još snažnijom

Zbog teške borbe Ivane Mihić Vera Čukić grca u suzama! Evo šta joj se dogodilo (FOTO)

Borba Ivane Mihić tema je svih portala.

S obzirom na to da je ćerka glumice Vere Čukić i dramaturga Gordana Mihića niko nikada nije posumnjao da je Ivana Mihić baš od roditelja nasledila talenat za umetnost.

Pročitajte: Prelepa mlada, tolike godine smo čekali! Prva fotografija Ivane Mihić u venčanici, majka Vera Čukić plače od sreće

Ali ne samo to, naslednila je mlada glumica od oca i majke veličanstvenu snagu i spretnost, dok je istovremeno na njihovim primerima učila kako da se odnosi prema veri, porodici, kolegama, prijateljima, samoj sebi, a nadasve izazovima i problemima u životu.

Instagram

 

Po svemu sudeći novonastali izazovi iziskivali su tešku borbu Ivane Mihić koju je ona okončala s dobrim ishodom, te se njime pohvalila pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: Skinula se Ivana Mihić i pokazala telo: Komentari pljušte, nisu svi oduševljeni ovim što su videli (FOTO)

- Šta da vam kažem...upravo se ovako snažno osećam nakon jedne važne izvojevane pobede. I to nad samom sobom - napisala je Ivana, a nema ko se nije zapitao šta je to glumicu navelo na borbu sa samom sobom.

Instagram

 

Poznato je da se dramska umetnica od smrti oca povukla sa javne scene, se se posvetila veri, a da li se u međuvremenu dogodilo još nešto što ju je navelo na preispitivanje niko sa sigurnošću ne može da tvrdi.

Pročitajte: Ivana Mihić podelila tužne vesti: Mir tvojoj duši, u srcu si mi zauvek… Tvoja Iva

Ono što je izvesno je da je borba Ivane Mihić donela rezultate glumici, te da je iz svega izašla, kako je istakla, još snažnija.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading