Celebrity News

Muž Sanje Kužet ne može da zadrži suze: Oglasila se zajedničkom fotografijom sa letovanja i saopštila PREDIVNE VESTI, čestitke se nižu

Muž Sanje Kužet i voditeljka podelili lepe vesti

Muž Sanje Kužet ne može da zadrži suze: Oglasila se zajedničkom fotografijom sa letovanja i saopštila PREDIVNE VESTI, čestitke se nižu

Instagram

Budući da se u javnosti gotovo nikada ne pojavljuje, mnogi ne znaju ko je i kako izgleda muž Sanje Kužet sa kojim u ljubavi uživa punih devet godina i sa kojim ima sina Strahinju.

Zaštitno lice muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" odlučila je da privatno od poslovnog razdvoji i da svoje bližnje koliko god je moguće zaštiti od znatiželjne javnosti, pa su tako i porodične fotografije prava retkost na njenom "Instagramu" gde je i te kako aktivna, a ono što je poznato jeste da je udata za Nemanju Živojinovića direktora marketinga jedne automobilske kuće.

Boško Karanović

 

 

Sada je ona odlučila da napravi zuzetak, te objavi predivne kadrove iz Rovinja na kojima pozira u zagrljaju svog supruga, a za to je imala poseban razlog.

 

Instagram

 

 

Naime, muž Sanje Kužet i atraktivna voditeljka danas su proslavili devetu godišnjicu u prelepom morskom ambijentu, a koliko su skladan par svedoče njihoviosmesi, nežni pogledi i zagrljaji.

Pročitajte: Stigla devojčica! Sanja Kužet ne skida osmeh sa lica, vesti iz porodičnog doma sve oduševile

Čestitke povodom ovog za njih veoma bitnog datuma nizale su se na profilu prelepe voditeljke koja pored svog voljenog blista od sreće.

 

Instagram

 

 

Iako o svom braku ona u javnosti retko govori, jednom prilikom otkrila je da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

- Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari - rekla je ona, preneo je „Blic“.

Pročitajte: Sanja Kužet uplovila u preduzetničke vode - Evo kojim biznisom se od danas ona ponosno bavi, a suprug je podržava (FOTO)

- Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe - istakla je voditeljka.

 

Komentari (0)

Loading