Celebrity News

Poznati glumac kog gledate u Porodičnom blagu je VELIKA LJUBAV Seke Sablić: Ceo život je to krila, pogledajte fotografije

Bivši dečko Seke Sablić omiljeni je srpski glumac

Poznati glumac kog gledate u Porodičnom blagu je VELIKA LJUBAV Seke Sablić: Ceo život je to krila, pogledajte fotografije

Jakov Simović

Bivši dečko Seke Sablić osvojio je srce glumice u najranijoj mladosti

Emotivni život Seke Sablić oduvek je bio tajna za javnost. 

Pročitajte: INCIDENT u Crnoj Gori: Policija zaustavila Seku Sablić dok je bila u kolima sa sinom i ono što su videli ih je šokiralo (FOTO)

Komičarka ne voli  za medije o svojoj intimi da govori, ipak svojevremeno se o njoj doznalo što-šta i bez njenog odobrenja. 

Boško Karanović

 

Mali broj je onih koji su upućeni u to da je Seka bila najbolja prijateljica kolege Dragana Gage Nikolića, da mu je čak kumovala i na venčanju sa Milenom Dravić, kao i da je sa njim iz profesiinalnih pobuda pre više od četiri decenije otputovala u Francusku odakle se vratila sa lepim vestima.

Iz grada svetlosti vratila se u poodmakloj trudnoći, tada je imala 34. godine, a niko nikad nije doznao ko je otac njenog mezimca Stefana

Pročitajte: Prvi put USLIKANA sa dečkom: Ovaj gospodin je ukrao srce Seke Sablić, pogledajte prve fotografije sa zajedničkog odmora

Sinu je Seka dala svoje prezime, odgajala ga je sama, istovremeno se okrenula pozorišnim ulogama, a često je igrala i u serijama Siniše Pavića.

Damir Dervišagić/Kurir

 

Iako je danas publika može gledati u teatrima širom prestonice ostala je verna kući iz koje je potekla “Boško Buhi”. 

Tamo je proživela divna iskustva ali i veliku ljubav sa kolegom Božidarom Stošićem, koji je pre par godina preminuo zbog čega se Seka usred jedne emisije rasplakala.

Pročitajte: Iskrena ispovest Seke Sablić: Opet sam se, po ko zna koji put, podsetila da se zdravlje ne podrazumeva

- Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i kao čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano. Nisam znala da je bolestan - rekla je ona tada ne skrivajući tugu.

Ata Images

 

Božidar Stošić mnoge je zasmejavao svojim ulogama, nikome nije rekao da je bolestan. Umro je  u 82. godini, a svoj život posvetio je glumi.

Komentari (0)

Loading