Celebrity News

Ražnatovići celu noć slavili rođenje malog Krstana, došlo pola estrade: Pogledajte ko se IPAK nije pojavio (FOTO)

Porodila se Bogdana Ražnatović - Veljko slavi sa zvanicama

Ražnatovići celu noć slavili rođenje malog Krstana, došlo pola estrade: Pogledajte ko se IPAK nije pojavio (FOTO)

Juče u toku podneva porodila se Bogdana Ražnatović što je dalo povoda članovima porodice da otpočnu pripreme za večernju proslavu. Ponosni suprug i otac još jednog dečaka Veljko Ražnatović i njegova majka Ceca na brzinu su uspeli da se organizuju, pozovu ketering, dekoratere, pa i kolege muzičare zadužene za atmosferu. 

Pročitajte: Porodila se Bogdana Ražnatović! Veljko dobio drugog sina, a SLOMIĆE VAM SRCE značenje današnjeg datuma za porodicu (FOTO)

Instagram

 

Jednako brzo koliko se širom zemlje proširila informacija da porodila se Bogdana Ražnatović, Veljko i Ceca uspeli su da pozovu najbliže prijatelje i rodbinu, koji su bez mnogo ubeđivanja u toku večeri stigli u vilu u Ljutice Bogdana kako bi zajedno sa pevačicom i njenim naslednikom proslavili rođenje malenog Krstana, koji je na svet došao na dan rođenja svog pokojnog dede Željka Ražnatovića Arkana.

Pročitajte: U Titelu sve vrvi od sreće: Stigao brat! Mali Željko Ražnatović ga ljubi, Bogdanini roditelji ne skrivaju radosnice! (VIDEO)

Instagram

 

Instagam

 

Među prvima pristigao je fotograf Miloš Nadaždin, došli su i voditeljka Biljana Spasić, Marijana Mateus, Cecina kuma Viki Miljković sa Tašketom, Mirko Šijan i Bogdanina sestra Bojana, dok su za atmosferu bili zaduženi Aleksandra Bursać i Joca Stefanović kao i Sloba Radanović. Veljkova sestra Anastasija, nažalost, nije mogla da prisustvuje ovom radosnom događaju jer je kod dečka u Španiji, gde navodno čeka na papire te ne može da izađe iz zemlje dok to ne reši.

Pročitajte: Stomak do zuba i osmeh na licu! Evo kako Bogdana Ražnatović izgleda dve nedelje pred porođaj (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Uprkos njenom odsustvu Veljko je bio presrećan, pred medije, a dočekujući zvanice pojavio se u alkoholisanom stanju, pocepane majice a sve što je rekao bilo je:

- Osećam se super, nikad bolje! Non-stop se čujem sa Bogdanom, jeste! Na koga liči mali? Zna se, ljudi, nemojte me pitati svašta (smeh) Već sam pijan! Ima i da se zapeva, hvala vam najlepše - rekao je Veljko, dok je Ceca pred vratima svog doma novinarskim ekipama otkrila da je za snaju pripremila poseban poklon.

 

 

- Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Beba je medena, liči na svog brata Željka. Krofna jedna, to je jedna velika beba. Malo sam se plašila, ali dečko je veliki. Željko je video bebu, zvala ga je mama Bogdana i video je bio je srećan - zaključila je pevačica koja se potom vratila u dom gde je zajedno sa zvanicama slavila duboko u noć.

Pročitajte: Neverovatna fešta u domu Ražnatovića: Slavi se dolazak malog Krstana - Ceca najveselija, tata Veljko došao u trenerci FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading