Celebrity News

Godinu dana posle razvoda pronašla je SVOJU SREĆU: Pogledajte s kim letuje Jovana Pajić, slike govore više od 1000 reči

Jovana Pajić nakon razvoda uživa u odabranom društvu

Godinu dana posle razvoda pronašla je SVOJU SREĆU: Pogledajte s kim letuje Jovana Pajić, slike govore više od 1000 reči

Instagram

Jovana Pajić nakon razvoda uživa u odabranom društvu.

Kada su krajem 2021. godine pevačica Jovana Pajić i frontmen "Tropiko benda", Sale odlučili da stave tačku na deceniju dug brak mnogi su ostali u čudu budući da su važili za jedan od skladnijih partnera sa naše muzičke scene, te da ih tokom zajedničkog života nisu pratili nikakvi skandali.

 

Petar Đorđević

 

 

Odluku da se raziđu u prijateljskim odnosima zarad sreće svojih mezimica Helene i Đine doneli su zajedno, a iako su mnogi smatrali da će oni uspeti da prevaziđu nesuglasice, te da će svojoj ljubavi dati još jednu šansu, do toga ipak do danas nije došlo.

Pročitajte: Posle razvoda stižu najlepše vesti od Jovane Pajić i Saleta Tropika! Sve potvrdili na Instagramu, čestitke ne prestaju da pristižu (FOTO)

I pored svega, nekadašnje supružnike rastanak nije sprečio da ostanu maksimalno posvećeni ćerkama. Sale i Jovana Pajić nakon razvoda daju sve od sebe da devojčice ne osete težak period i da kroz njega prođu što lakše i bezbolnije, a putem društvenih mreža imamo prilike da vidimo da njihove naslednice uživaju svu pažnju oba roditelja.

 

Instagram

 

 

Ipak, nešto više vremena one provode sa majkom, sa kojom su nakon kraha braka ostale da žive, a sada je došao red na letovanje ženskih članova koje po svemu sudeći protiče u odličnom raspoloženju.

Prvi je na mapi bio Perućac odakle se putem Instagrama pevačica revnosno oglašavala i sa pratiocima delila predivne kadrove u prirodi, a da se avantura nastavlja u nešto proširenijem sastavu otkrila je najnovijim objavama.

 

Instagram

 

 

Naime, ona je podelila nekoliko postova sa puta ka crnogorskom primorju gde se sa prijateljicama i ćerkama sada uputila, a čekanje na granici nije devojke sprečilo da ostanu sjajnog raspoloženja i naprave interesantne fotke.

Pročitajte: Vreme je da kažem ŠTA SE ZAISTA DESILO, šta mi je URAĐENO - Jovana Pajić više neće da ćuti, otkriva surovu istinu o RAZVODU od Saleta

Lepotice su za destinaciju odabrale Adu Bojanu, a da je provod zagarantovan i da dame uživaju u zajedničkim trenucima, jasno je svakom ko zaviri na profil muzičke zvezde.

 

Instagram

 

 

Jovana Pajić nakon razvoda diše punim plućima i nije čudo što je ne napuštaju vedrina i široki osmeh po kojem je prepoznatljiva, a istovremeno ona se trudi da svojim naslednicama obezbedi što kvalitetniji život, što joj po svemu sudeći odlično ide od ruke. 

 

 

Komentari (0)

Loading