Celebrity News

Tuga: Sanja Papić prvi put pokazala ćerku koju je dobila sa ubijenim advokatom, jedan pogled je dovoljan da shvatite na koga liči (FOTO)

Ćerka Sanje Papić prava je lepotica

Tuga: Sanja Papić prvi put pokazala ćerku koju je dobila sa ubijenim advokatom, jedan pogled je dovoljan da shvatite na koga liči (FOTO)

Miša Ognjanović, ugledni beogradski advokat i suprug nekadašnje misice Sanje Papić, tragično je nastradao pre pet dugih godina ispred zgrade u kojoj je živeo i samo jednim hicem prekinut je san o njihovoj porodičnoj idili.

Bivša manekenka ostala je bez ljubavi svog života, a tada jednogodišnja Lara, ćerka Sanje Papić, bez oca koji je najviše uživao da je drži u naručju.

 

Instagram printscreen

 

 

Nakon ovog tragičnog događaja koji joj je život okrenuo naglavačke, Sanja se povukla iz javnosti i sa svojom jedinicom odselila na Maldive gde se trudi da joj obezbedi što srećnije i bezbrižnije detinjstvo.

 

Instagram

 

 

Iako se iza njenog osmeha krije mnogo bola i tuge, misica je svesna da se život nastavlja, te je hrabro krenula dalje u borbu za bolje sutra, a centar njenog sveta jeste šestogodišnja Lara, od koje se, reklo bi se, ne odvaja ni na trenutak.

 

 

Ćerka Sanje Papić njen je nepresušni izvor snage i sreće čemu mogu da posvedoče brojne fotografije na "Instagramu".

 

 

Tu su predivni zajednički trenuci u kojima mama i ćerka uživaju i lepa putovanja na koja odlaze zajedno, a putem ovih kadrova imali smo prilike da saznamo i da je Lara izrasla u zaista pravu lepoticu i vidi se da neopisivo podseća na svoju majku.

 

 

Imala je plavokosa devojčica od koga da nasledi lepotu koja je njenoj mami i zavnično potvrđena titulom, a za njen bezbrižni osmeh takođe je zaslužna Sanja koja daje sve od sebe da joj tokom odrastanja ništa ne nedostaje, pa i da koliko može ublaži nedostatak očinske figure. 

 

 

Komentari (0)

Loading