Celebrity News

Ipak su to tatina deca: Ćerke Marka Jarića majci stavile do znanja šta misle o njenom novom mužu, ovo je njihovo obraćanje

Ćerke Marka Jarića i Adrijane Lime ovako su prihvatile očuha, novog muža svoje mame

Ipak su to tatina deca: Ćerke Marka Jarića majci stavile do znanja šta misle o njenom novom mužu, ovo je njihovo obraćanje

Profimedia/Ata Images

Ćerke Marka Jarića i  Adrijane Lime ovako se slažu sa očuhom.

Brazilska lepotica Adriana Lima i naš proslavljeni košarkaš Marko Jarić u braku su, kako je svima poznato  dobili dve devojčice, Valentinu i Sijenu.

Iako su se razišli još 2014. godine, a zvanično razveli 2016., par je ostao u dobrim odnosima, ponajviše zbog dece, a kako su nakon kraha pokušavali da svojoj ljubavi daju još nekoliko šansi, provlačile su se priče i o njihovom pomirenju.

Guliver Getty Images

 

 

Ipak do toga nije došlo, svako je krenuo na svoju stranu, a manekenka je zasnovala porodicu sa Andreom Lemersom sa kojim se još jednom ostvarila u ulozi majke, ovog puta dečaka Cijana.

Guliver Getty Images

 

 

Splet životnih i bračnih okolnosti nije sprečio manekenku da bude maksimalno privržena ćerkama iz prvog braka, posvetila se njihovom odgoju, a jednom prilikom je izjavila i da su joj deca najveća inspiracija.

Guliver Getty Images

 

 

Ipak, često se nametalo pitanje kako su ćerke Marka Jarića prihvatile očuha i uopšte novonastalu porodičnu situaciju, a odgovor na to pitanje dobili smo pre nekoliko dana kada je na društvenim mrežama osvanula njihova zajednička fotka.

Pročitajte: DOSTA IM JE SVEGA - Ćerke Adriane Lime i Marka Jarića majci jasno stavile do znanja šta misle o očuhu i novoj bebi u porodici

Lima je podelila impresije sa nedavnog događaja koji je organizovala planetarno popularna pevačica Katy Perry, a u komentaru se zahvalila na pozivu i otkrila da su se sjajno proveli.

Na fotografijama je vidno da su posebno uživale ćerke Marka Jarića i Adriane Lime kojima je ovo bilo jedno uzbudljivo veče i ne možemo da se otisnemo utisku da svi oni na okupi deluju veoma skladno i srećno, kao i da su Valentina i Sijena sa očuhom na sjajnoj relaciji i da neguju drugarski odnos.

Tinejdžerke su, slobodno možemo reći, ukrale svu pažnju prisutnih i modnim ukusom i stilom koji su očito nasledile od majke i svi su se složili da su devojčice prelepe, ali da neodoljivo liče na košarkaškog asa.

 

Komentari (1)

Loading
Joj

08:45 19.08.2023

Kako se ovakva zena uda za za kratkog portabela sve je u lovi