Celebrity News

Adriana Lima i njen novi muž doneli odluku o ćerkama koje ima sa Markom Jarićem: Sudbina je nekad jača i od majčinske ljubavi (FOTO)

Adriana Lima sa porodicom uživa u svakom trenutku

Adriana Lima i njen novi muž doneli odluku o ćerkama koje ima sa Markom Jarićem: Sudbina je nekad jača i od majčinske ljubavi (FOTO)

Turneja čuvenog "Cirque du Soleil": Corteo juče je premijerno prikazana u Los Anđelesu, a među poznatim ličnostima koje su sa uzbuđenjem pratile atraktivni nastup u karnevalskoj atmosferi, bila je i brazilski top model i bivša srpska snajka. Manekenka nije želela da propusi predstavu Corteo, prvu u nizu održanu u Microsoft teatru, te se tim povodom  Adriana Lima sa porodicom pojavila na manifestaciji i privukla izuzetnu medijsku pažnju.

Lima je provela ovo predivno veče u društvu partnera Andrea Lemersa, a tu su bile i ćerkice, dvanaestogodišnja Valentina i devetogodišnja Siena koje je lepa manekenka dobila sa našim košarkaškim asom Markom Jarićem.

Pročitajte: Šta se desilo sa licem Adrijane Lime? Pogledajte kako sada izgleda, estetski zahvati nisu dali dobar rezultat (FOTO)

Profimedia

 

Popularni partneri svoje zajedničko dete, preslatkog Ciana koji je na svet došao krajem avgusta prošle godine, ovog puta odlučili su da ostave kod kuće, najverovatnije iz razloga što je još uvek suviše mali za ovakve događaje, ali su zato mamine naslednice prikupile mnoštvo komplimenata i reči hvale.

Adriana Lima sa porodicom rado je ispozirala okupljenim fotoreporterima, oni su odavali utisak veoma skladne i srećne porodiceu u kojoj očito sve savršeno funkcionoiše, a pored toga što Valentina i Siena obožavaju mlađeg brata, one su odlično prihvatile i očuha sa kojim imaju drugarski odnos.

Pročitajte: DOSTA IM JE SVEGA - Ćerke Adriane Lime i Marka Jarića majci jasno stavile do znanja šta misle o očuhu i novoj bebi u porodici

Profimedia

 

Brazilka je za ovu priliku odabrala potpuno crnu odevnu kombinaciju koja se sastojala od klasičnih pantalona i blejzera ispod kojeg je nosila rolku. Sve to uklopila je uz neizostavne cipele na potpeticu i efektnu torbicu, a kosu je uplela u kiku i jednostavno skupila u rep. Liniju, na kojoj su joj u poslednje vreme mnogi zamerali, dovela je gotovo na staro, a svi su komentarisali i da zrači posebnom energijom, za šta je, po svemu sudeći, najvećim delom zaslužno majčinstvo.

Njen izabranik takođe je bio u ležernom izdanju, krem pantalonama, majici i patikama, dok su devojčice blistale u kratkim suknjicama, potpuno prikladnim prilici i njihovim godinama.

Poznato je da se Lima sa novim izabranikom preselila u Los Anđeles, što je izazvalo veliko negodovanje našeg šampiona Marka Jarića koji živi na potpuno drugom kraju Amerike, u Majamiju.

Foto: Getty Images

 

Kako kažu upućeni, Adriana je ovu odluku donela bez konsultacije sa ocem dece, što je njemu slomilo srce. Ipak, pošto nije imao drugog izbora, Marko je morao da prihvati da mu ćerke sada žive daleko i da im je viđanje izuzetno otežano.

Jučerašnje pojavljivanje Lime sa novim suprugom i ćerkama jasan je signal da joj ne pada napamet da dozvoli da joj deca žive sa ocem u Majamiju. 

 

 

Komentari (0)

Loading