Celebrity News

Stoja u kupaćem kostimu pozirala ponosno i bez stida: Pogledajte prizor pa procenite da li se liposukcija isplatila (FOTO)

Stoja u kupaćem kostimu - prizor koji se ne viđa često

Stoja u kupaćem kostimu pozirala ponosno i bez stida: Pogledajte prizor pa procenite da li se liposukcija isplatila (FOTO)

Stoja u kupaćem kostimu ponosno pokazala telo.

Letnji period gotovo sve javne ličnosti koriste da otputuju na neku egzotičnu destinaciju kako bi napunili baterije za naredne poslovne izazove, a to je idealna prilika da ih vidimo u opuštenim izdanjima u kakvim ih retko viđamo i pritom se uverimo da li jednako dobro izgledaju kao i kada su skockani.

Pročitajte: Vrt iz snova, ogroman garderober... Zavirite na Stojino imanje u Perlezu, od trošne rodne kućiće STVORILA JE RAJ kao iz filmova (FOTO)

Jedna od vlasnica najmoćnijih vokala takođe je sebi dala oduška, već neko vreme ona uživa u prelepoj Istri odakle s vremena na vreme podeli po koju fotografiju, a najzapaženije su one gde Stoja u kupaćem kostimu ponosno pozira.

 

Okupana sunčevim zracima koje maksimalno koristi kako bi nabacila boju, folk zvezda napravila je veoma izazovan selfi i malo je reći izazvala pravi bum na društvenm mrežama.

Pročitajte: Stoja u kupaćem kostimu - prizor koji ćete više puta pogledati: Ovo je jedina fotografija posle 25 godina karijere

Nije se ustručavala Stoja u kupaćem kostimu atraktivne žute boje da pokaže svoje atribute i odličnu formu, a za izgled ona je prikupila mnoštvo komplimenata onih koji su primetili da je liniju dovelado savršenstva.

 

 

Svi su složni u mišljenju da pevačica izgleda bolje nego ikad kao i da posebno zrači samopouzdanjem, a na konto svog izgleda i ona je imala šta da kaže:

- Ja ne mogu da izgledam kao pre dvadeset godina, i deset, pet, tri. Svi nekako starimo i menjamo se i naše face i tela, čak se i harizma menja. Ne mogu da izgledam isto kao da sada imam dvadeset godina. Ne takmičim se sa devojčicama koje sada imaju 25-30 godina, one su u najboljem periodu i najbolje izgledaju sada. Nije samo estrada tu, jednostavno klimaks, ne znam šta se dešava, matore žene hoće da budu devojke - rekla je nedavno i otkrila šta je sve doterala na sebi:

 

 

- Pre godinu dana sam išla na plastičnu hirurgiju da smršam, imala sam problem sa leđima, volim da jedem i gojim se, pustite me ljudi na miru. Onda sam išla na liposukciju, svi su pomislili da se vraća ona stara Stoja, ne žemim da imam 45 kilograma, kao što sam nekada imala - u svom stilu je ispričala popularna pevačica za "Grand".

 

Komentari (0)

Loading