Celebrity News

Ćerka Željka Mitrovića ne krije suze radosnice: Na ruci ZASIJAO najvredniji poklon, svi čestitaju (FOTO)

Ćerka Željka Mitrovića uživa kao kraljica

Ćerka Željka Mitrovića ne krije suze radosnice: Na ruci ZASIJAO najvredniji poklon, svi čestitaju (FOTO)

Otkako su obnovili ljubav, ćerka Željka Mitrovića, Kristina i njen izabranik Ilija, reklo bi se, srećniji su nego ikad. Prekid veze bio je dovoljan da oboje shvate da ne mogu jedno bez drugog, pa je usledilo pomirenje i nakon toga mnoštvo objava zaljubljenog para.

Instagram

 

 

Pratioci lepe Kristine i ukrajinskog milijardera sa oduševljenjem su dočekali njihove zajedničke fotke, te svaka broji impozantan broj lajkova i komentara, a vidno je da Mitrovićeva naslednica blista kao što je to bio slučaj i pre raskida.

Pročitajte: Kako bira ova žena - Pogledajte kako izgleda muškarac koji sad ispunjava sve želje ćerki Željka Mitrovića, fotke govore više od 1000 reči

Najnovija objava koju je Željkov bogati zet objavio, pokazuje da svu svoju ljubav i pažnju on Kristini pruža i da je drži kao malo vode na dlanu, a takođe svojoj dragoj on neretko priređuje romantična iznenađenja i obasipa je skupocenim poklonima.

Instagram

 

 

Koliko je prvržen Kristini svedoči i najnoviji Ilijin gest koji je podelio sa pratiocima, a koji je kod njegove devojke, sigurni smo, probudio veliko ushićenje iako je navikla na luksuzne stvari.

Pročitajte: Ćerka Željka MItrovića PONOVO ZALJUBLJENA! MIlijarder je I SVI GA ZNATE - Pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Reć je o dragocenom poklonu, dijamantskom ukrasu za ruku luksuznog brenda od čije cifre bi se mnogima zavrtelo u glavi, pa su mnogi prokomentarisali da ćerka Željka Mitrovića uživa tretman kraljice koji je svojom posvećenosti ovoj vezi i zaslužila. 

Instagram

 

 

Budući da su četiri meseca bili razdvojeni te da su shvatili da su srodne duše, mnogi su mišljenja i da će nas zaljubljeni par uskoro obradovati najlepšim vestima, te da će vezu ozvaničiti pred Bogom i narodom.

Komentari (0)

Loading