Lepota

Verica Rakočević bez trunke šminke i Fotošopa: Pogledajte kako zaista izgleda koža žene od 75 godina (FOTO)

Verica Rakoćević bez trunke šminke i Fotošopa - pogledajte kako izgleda

Verica Rakočević bez trunke šminke i Fotošopa: Pogledajte kako zaista izgleda koža žene od 75 godina (FOTO)

Dejan Milićević

Iako već gazi osmu deceniju, jedna od naših najuspešnijih kreatorki ne ustručava se da se u javnosti predstavi upravo onakvom kakva jeste, a ovog puta Verica Rakoćević bez trunke šminke, bilo kakvog filtera i fotošopa objavila je fotku na "Instagramu" i mnoge ostavila bez teksta.

O njenoj lepoti i odličnoj formi naširoko se priča i piše, a sada je ona motiv dala svim damama, posebno onim sa javne scene, da se ne ustručavaju kada je njihova prirodnost u pitanju i slobodno se prikažu i u takvom svetlu.

 

Mirko Tabašević

 

 

Poznato je da ona izuzetno vodi računa o svom izgledu, a da zaista nema čega da se stidi pokazuje najnovija fotografija na kojoj Verica Rakoćević bez trunke šminke pozira. 

 

Instagram

 

 

Nizali su se pozitivni komentari prvenstveno za izgled, ali i hrabrost ove dame da se objektivu izloži potpuno prirodno i svi su složni u mišljenju da su godine za Vericu samo broj, da izgleda sjajno i da joj lice ne gubi na blistavosti, a nešto sitnih bora i pegica koje su vidne putem ove fotografije daju poseban šarm kreatorki. 

Kako je poznato da javne ličnosti veoma utiču na mnoge devojke i žene da se priklone trendu obrađivanja fotografija, modna kreatorka bi ovim potezom bez ulepšavanja stvarnosti mogla poslužiti svima kao primer.

Pročitajte: Kratak šorts i sve se vidi - Verica Rakočević se opustila na odmoru, ovo je njena modna kombinacija koja je izazvala haos na Instagramu

- Ove godine nikada ne bih menjala za dvadesete - pune nesigurnosti i kompleksa, menjala bih ih za pedesete ako je moguće zbog milion stvari koje sam pogrešno uradila, a imalo bi smisla popraviti ih. No, drage moje, svaki trenutak života je dragocen onoliko koliko umemo da ga učinimo takvim - izjavila je jednom prilikom Rakočevićeva.

 

Komentari (1)

Loading