Celebrity News

Uslikani kako se brčkaju u bazenu: Evo ko je Danici Ristovski pomogao da preboli razvod, nikad nije bila SREĆNIJA (FOTO)

Danica Ristovski posle razvoda letuje u zanimljivom društvu

Uslikani kako se brčkaju u bazenu: Evo ko je Danici Ristovski pomogao da preboli razvod, nikad nije bila SREĆNIJA (FOTO)

Ata Images

Danica Ristovski posle razvoda rešila je da svoj život dovede u red. Karijera joj čini se ide uzlaznom putanjom, te je nova serija "Zakopane tajne" postigla dobar uspeh, a ni privatni život glumica nije ostavila na čekanju.

I dok Lazar Ristovski radi na promociji serije "Tunel", na kojoj je radio sa sinovima Petrom i Jovanom, Danica je spakovala kofere i napustila Srbiju.

Pročitajte: Da može spalila bi slike sa venčanja - Nećete verovati u kakvoj venčanici se Danica Ristovski udala za Lazu, nije slutilo na dobro

Naime, glumica je otputovala na letovanje sa svojim prijateljima te uživa u čarima Egipta. Na letovanje je Danica Ristovski otputovala sa Milicom Milšom i Žarkom Jokanovićem, a kako se drugarice zabavljaju na odmoru, Žarko je zabeležio objektivom, a Milica pokazala na mrežama.

 

 

Danica Ristovski posle razvoda odlučila je da se zabavlja i uživa, a fotografije na kojima sa Milicom pozira u kupaćem pokazale su da i u sedmoj deceniji bivša supruga Lazara Ristovskog izgleda odlično.

Pročitajte:Mlade koleginice je nagovorile da promeni lični opis - Pogledajte prve fotografije novog lica Danice Ristovski, da li je prepoznajete?

Čini se da se glumica posle razvoda podmladila, da uživa u svakom trenutku i da joj novo životno poglavlje, u kome je konačno ona u fokusu, očigledno prija.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading