Celebrity News

Skromna zgrada sa oguljenom fasadom: Slomiće vam se srce kad vidite kako izgleda stan u kom je odrastao Vojin Ćetković (FOTO)

Dom Vojina Ćetkovića u Kruševcu skroman je ali lep

Skromna zgrada sa oguljenom fasadom: Slomiće vam se srce kad vidite kako izgleda stan u kom je odrastao Vojin Ćetković (FOTO)

Dom Vojina Ćetkovića u Kruševcu ušuškana je porodična nekretnina trospratne stambene zgrade.

Pročitajte: Susret starih ljubavi - Bivša žena Vojina Ćetkovića u tajnosti posetila Srbiju! Na ovaj zagrljaj čekala sam godinama! (FOTO)

Stan smešten u naselju Bagdala odavno je prilagođen četvoročlanoj porodici, u kojoj su glumac i njegov brat Bojan kao deca dobili puno ljubavi i danas zahvaljujući roditeljima, koji su im se u potpunosti posvetili, mogu da se pohvale lepim i bezbrižnim detinjstvom.

 

Instagram

 

Majka Slobodanka i otac Čedomir učinili su sve da dramski umetnik i njegov brat, koji je takođe angažovan u pozorištu, postanu kvalitetni ljudi, vredni, pošteni, uporni ali i zahvalni za sve što imaju.

Pročitajte: Objava Slobode Mićalović rasplakala naciju! Vreme je za još jednu devojčicu (FOTO)

Dom Vojina Ćetkovića u Kruševcu nije veliki ali glumac obožava da se sa porodicom tamo okupi, svaki kutak mu je dragocen i podseća na neku dogovštinu iz prošlih dana.

Sloboda i ćerke Vera i Mila takođe vole da obiđu Vojinovo rodno mesto, da posete baku i deku pa i strica koji je ostao da živi u Kruševcu i za sada nema nameru da se seli.

 

Boško Karanović

 

Kruševac je poznat po tome što su iz njega potekli brojni umetnici, nagrađivani i slavni ali odveć skromni, kakav je i sam Vojin, što su reči njegovih bivših sugrađana.

Pročitajte: KONAČNO ON! Novi član porodice dolazi u dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, pogledajte samo koliko je glumac PRESREĆAN (FOTO)

Kažu meštani da glumac obožava da poseti prijatelje, da se svima na ulici lepo javi, dok istovremeno vole da naglase da je odrastao u jednom od najlepših naselja Kruševca.  

Kruševljani se očigledno ponose Vojinom, a imaju puno razloga za to.

 

Youtube Screenshot

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

11:40 27.08.2023

Preslatka porodica Bobe i Vojina,deca su ko lutke. A šta fali "skromnoj" zgradi Cetkovica,u takvim smo nekako svi odrastali i postali bolji od ovih tatinih sinova i čerki koji odrastaju u milionskim viletinama,a ne zna se ko je gori. Skromnost je vrlina!!!