Celebrity News

Novi dečko Jelene Jovičić je STRAŠAN DASA: Glumica posle razvoda konačno našla sreću, da li prepoznajete njenog frajera? (FOTO)

Novi dečko Jelene Jovičić tema je svih portala

Novi dečko Jelene Jovičić je STRAŠAN DASA: Glumica posle razvoda konačno našla sreću, da li prepoznajete njenog frajera? (FOTO)

Instagram

Već neko vreme nije tajna da je novi dečko Jelene Jovičić uplovio u život atraktivne glumice, a kako on tačno izgleda i kako se zove otkrila je ona lično na svom Instagram profilu.

Zaljubljena Jelena, koja je nakon dva propala braka obećala da o svom emotivnom životu neće za javnost progovoriti više ni reč, posustala je i na najposećenijoj platformi objavila fotografiju voljenog muškarca.

Pročitajte: Ovako završe žene posle razvoda - Šokiraćete se u kakvom stanu Jelena Jovičić živi sa decom nakon što je napustila muža (FOTO)

Na slici novi dečko Jelene Jovičić pozira zadignute glave, lik mu se ne vidi ali je zato svaki tračak na njegovom izvajanom telu došao do izražaja.

Dominantne su i tetovaže, a Jelena je u dnu slike bojažljivo kraj njegovog taga stavila srce.

Privatna Arhiva

 

Novi izabranik glumice zove se Uroš, prezime je preskočio da doda u opisu svog profila ali jasno stoji krilatica kojom se vodi.

Pročitajte: Srce im je bilo SLOMLJENO zbog RAZVODA roditelja - Jelena Jovičić pokazala sina i ćerku, procenite da li liče na nju (FOTO)

- Put od hiljadu milja počinje jednim korakom - napisao je novi dečko Jelene Jovičić ispod svog imena na instagramu a mnogi su na osnovu te jedne misli zaključili da je vredan, uporan i svakako vrlo inteligentan čim je uspeo da osvoji Jelenino ranjeno srce.

Instagram

 

 

Glumica tek što je izašla iz braka sa Sašom Vujisićem, vlasnikom marketinške agencije, koji je spletom okolnosti morao da ode iz zemlje.

Pre Saše bila je udata za vlasnika turističke agencije Nenada Kovačevića sa kojim ima sina Matiju.

Pročitajte: Posle razvoda čini sve da joj vrati osmeh na lice! Jelena Jovičić predstavila ćerku (FOTO)

Jelena je mama i ćerkice Anđele.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading