Celebrity News

Mali Vukan Dinčić je tatina kopija, kao da gledate u njegov klon: Pogledajte prve fotke Dinčinog sina

Sin Milana Dinčića Dinče pravi je lepotan

Mali Vukan Dinčić je tatina kopija, kao da gledate u njegov klon: Pogledajte prve fotke Dinčinog sina

Sin Milana Dinčića Dinče izrasta u zaista predivnog dečaka.

Jedan od najpopularnijih takmičara "Zvezda Granda", Milan Dinčić Dinča, u poslednje vreme malo je usporio sa pevačkom karijerom, a reklo bi se da je razlog njegova posvećenost i požrtvovanost porodici koja mu je svakako prva na listi prioriteta.

Ata Images

 

 

Sa suprugom Jelenom pre nekoliko godina stao je na ludi kamen, a kao kruna ove ljubavi na svet je 2018. došao sin Milana Dinčića Dinče, Vukan, da bi se dve godine kasnije porodica uvećala za još jednog člana, preslatku Mitru.

Pročitajte: Daleko od luksuza, ali deca su presrećna - Zavirite u Dinčinu letnju kolibu na Savi, jedan detalj privlači pažnju (FOTO)

Koliko on i njegova supruga uživaju u ulozi roditelja, koliko su posvećeni i brižni prema svojoj deci, jasnan su pokazatelj fotke na društvenim mrežama koje sa fanovima Dinča rado deli i nema ko se nije složio da su mezimica i sin Milana Dinčića Dinče preslatki mališani koji sve više tati kradu slavu bar kad je "Instagram" u pitanju.

Instagram

 

 

Ovog puta u fokus je dospeo petogodišnji dečak čija je sa pevačem sličnost neverovatna, a mnogi koji su imali prilike da Vukana ovim putem ugledaju nisu mogli odoleti njegovom šarmu i harizmi.

Instagram

 

Instagram

 

 

Dinčin i Jelenin sin, osim što mami i tati ulepšava i uveseljava svakodnevnicu i što im rado pomaže u obavezama oko domaćinstva, tu je i da zabavi i ugodi mlađoj sestrici, a evidentno je i da izrasta u pravog malog zavodnika čijem osmehu je teško odoleti.

Instagram

 

 

Fotografije na kojima su svi Dinčići na okupu, prikupljaju najviše lajkova i pozitivnih komentara, pa su i sve češća pitanja o proširenju porodice na konto čega je pevač jednom prilikom imao interesantan odgovor.

- Zalažem se za to da mi porodica bude na prvom mestu. Voleo bih da uskoro bude proširenja porodice, ako Bog da. Još samo supruga Jelena da aminuje treće dete i to je to - priznao je Dinča koji je zaista pravi primer posvećenog supruga i oca.

Komentari (0)

Loading