Moda

Ćerka Nataše Bekvalac je prava zvezda Instagrama: Mlada i prezgodna pokazala stajling koji sve tinejdžerke žele da iskopiraju (FOTO)

Ćerka Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića modno je osvešćena

Ćerka Nataše Bekvalac je prava zvezda Instagrama: Mlada i prezgodna pokazala stajling koji sve tinejdžerke žele da iskopiraju (FOTO)

Da je ćerka Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića dosta likom slična majci u to su svi do sada nebrojeno puta mogli da se uvere. Hana Ikodinović prelepa je mlada dama, koja svojim šarmom osvaja gde god da se pojavi, a poslednjih godina sve više do izražaja dolazi njen ukus za modu.

Pročitajte: Zagrljeni na ležaljci: Pogledajte ko je poznati muškarac sa kojim je Nataša Bekvalac uslikana na moru u Grčkoj (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Modne trendove, poput svake druge tinejdžerke, ona strogo prati, voli džins, šire haljine, patike, ipak posebno mesto u njenom garderoberu zauzimaju široke pantalone nalik na trenerke, pa i same trenerke. Vešto ćerka Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića barata sa raznim modnim stilovima te tako pomenute trenerke ona voli da uklapa sa nešto smirenijim, možda trunčicu elegantnijim odevnim komadima.

Pročitajte: Posle dve devojčice, dečak: Nataša Bekvalac podelila prelepe vesti, on joj je vratio veru u ljubav (FOTO)

Dragan Klem

 

Spojiti nespojivo, a opet izgledati moderno i šik Hanin je cilj i čini se da ona za sada u svojoj nameri da se modno izdvoji uspeva. Na Instagramu često objavljuje kako se obukla a je li dobro i interesantno odabrala najbolje svedoče komentari koje kasnije dobija.

Pročitajte: Mlada je blistala kao nikada! Ovako je izgledalo tajno venčanje Danila Ikodinovića i Maje Ognjenović

Dragan Klem

 

Uglavnom je reč o pohvalama, koje su pristigle na Haninu adresu i juče, kada je ona sa pratiocima podelila fotografiju na kojoj pozira u maslinasto zelenom kompletu sa ogrtačem. Prvo što su svi primetili je da Hani kombinacija odlično stoji a potom i da je reč o sportskom looku ukombinovanom sa nekom vrstom pletenog džempera.

Pročitajte: Katja Lazukić oduševila pravom kombinacijom za proleće: Ovako ćete želeti da obučete i sebe i svoje ćerke FOTO

Instagram

 

Sve pohvale dobila je ćerka Nataše Bekvalac za modnu maštovitost, a gotovo svi su oduševljeni zelenim komadima koji su sada pravi hit u svetu.

Pročitajte: Na porođaju su mi otkrili da imam tumor: Sestra Nataše Bekvalac potresla javnost nepoznatim detaljima iz svog života

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Marina

16:26 08.06.2023

Hana će, bogami, za koju godinu, biti lepša od majke.