Moda

Papreno skup stajling ćerke Željka Mitrovića glavna je tema na Instagramu! Evo zašto svi sa nevericom gledaju u Kristinine noge (FOTO)

Stajling Kristine Mitrović izazvao podeljene komentare

Papreno skup stajling ćerke Željka Mitrovića glavna je tema na Instagramu! Evo zašto svi sa nevericom gledaju u Kristinine noge (FOTO)

Svaki stajling Kristine Mitrović koji ona putem "Instagrama" prezentuje izazove nezapamćenu pažnju, pa se o tome koliko šta na njoj košta danima komentariše, a od cena se mnogima odmah zavrti u glavi.

Instagram

 

 

Modni odabiri naslednice vlasnika "Pink" imperije neretko izazovu burne reakcije, a reč je uglavnom o komadima garderobe koji vrede i po nekoliko hiljada evra i koji posebno pripadnice nežnijeg pola ostavljaju bez daha.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića ne krije suze radosnice - Na ruci ZASIJAO najvredniji poklon, svi čestitaju (FOTO)

Ovog puta pored svega što smo na njoj videli, posebno su zapažene papuče koje je ponela, a po svemu sudeći reč je o veoma udobnoj obući budući da ih Kristina veoma rado nosi.

Instagram

 

 

Naime, na "Instagramu" je prvobitno osvanula fotografija Mitrovićeve naslednice koja je u popodnevnim aktivnostima uživala elegantno odevena dok je na nogama imala pomenute papuče luksuznog brenda, a zatim smo i na Story- ju njenog dečka Ilije imali prilike da ugledamo iste koje je za vožnju privatnim avionom iskombinovala uz nešto opušteniju varijantu, trenerku marke "Gucci".

Instagram

 

 

Pored toga što su veoma kvalitetne, pa samim tim i skupe, Kristinine omiljene papuče veoma su atraktivne, a kombinacija braon i bele doprnosi da su lako uklopive, pa se mogu nositi kako uz haljine, suknje i šortseve tako i uz pantalone, farmerke ili trenerke.

Instagram

 

 

Osim bajkovitog života na visokoj nozi koji je i ovog puta neizostavna tema, u fokus je naravno dospela i relativno skoro obnovljena Kristinina veza sa dečkom Ilijom sa kojim iz dana u dan sve više uživa i koji je drži kao malo vode na dlanu.

Instagram

 

 

Budući da je zet Željka i Milice Mitrović naslednik "kralja uranijuma" i jedan od najmlađih milijardera na svetu, ne čudi sav glamur kojim je Kristina okružena, a pored poklona kojim je svakodnevno obraduje tu su i luksuzna putovanja, privatni avion kao i veliki broj skupocenih automobila sa privatnim vozačima kao i obezbeđenje.

Komentari (0)

Loading