Celebrity News

Sam sedi, ali detalji na stolu ga odali: S kim je Duško Tošić uživao u restoranu na Dorćolu

Razvod Duška Tošića i Jelene Karleuše više od dve godine je u postupku

Sam sedi, ali detalji na stolu ga odali: S kim je Duško Tošić uživao u restoranu na Dorćolu

Razvod Duška Tošića i Jelene Karleuše i dalje privlači pažnju medija, a sve iz razloga što supružnici još nisu doneli konačnu odluku po tom pitanju.

Advokati su, navodno, angažovani, nagađa se i da su neku vrstu dokumentacije akteri potpisali, a šta se dalje dogodilo, znaju samo oni i njihovi najbliži prijatelji i članovi porodice.

Pročitajte: Simpatija Nike Tošić više nije tajna! Tati Dušku neće biti svejedno (FOTO)

Svi sumnjaju da je razvod Duška Tošića i Jelene Karleuše stopiran, tačnije da je bivši fudbaler zahtev za razlaz od pop dive odavno povukao i nastavio da sa njom i ćerkama Atinom i Nikom živi pod istim krovom u vili na Dedinju. 

Story arhiva

 

Iako zavađeni, zajednički dom su supružnici nastavili da renoviraju.

Nagađa se da je ostalo svega nekoliko prostorija da se sredi, a da je sve uređeno po poslednjoj modi i savršenom Jeleninom ukusu, svedoče fotografije koje pop zvezda često objavljuje na Instagramu.

Instagram

 
 

Upravo putem pomenute društvene mreže doznalo se da pevačica i sportski agent zajedno obeležavaju pravoslavne praznike, rođendane i druga slavlja, što je mnogima bilo čudno i probudilo sumnju da postoji mogućnost pomirenja.

Pročitajte: Zagrljeni u dvorištu porodične kuće - Karleuša i Duško zajedno na fotografijama, najsrećnije su Nika i Atina (FOTO)

Nažalost, u Jeleninom poslednjem intervjuu za „Story” jasno stoji da između nje i Duška nikada neće biti kao pre. Pevačica je napomenula da joj je suprug poslednijh godina zagorčao život što je više mogao, te je tako isključena bilo kakva nova solucija oko razvoda. 

Instagram

 

Da nikada neće biti kao što je bilo, svedoči i to što Duško svuda odlazi sam ili sa ćerkama. Danas se čekirao u jednom dorćolskom restoranu, naravno, i ovoga puta bez svoje lepše polovine. 

 

 

Komentari (0)

Loading