Celebrity News

Govori pet jezika, ima noge ko Brena, a čak je i Mariću pomutila mozak! Evo ko je plavuša o kojoj svi govore: Vesna tu ne može ništa

Vesna Radusinović i Milomir Marić spoj su nespojivog

Govori pet jezika, ima noge ko Brena, a čak je i Mariću pomutila mozak! Evo ko je plavuša o kojoj svi govore: Vesna tu ne može ništa

Stevan Pešić

Godinama unazad Vesna Radusinović i Milomir Marić intrigiraju javnost i medije.

Gde god da se pojave, šta god da urade o tome se naširoko piše, a budući da je publika znatiželjna da o njihovom odnosu dozna svakodnevno sve više, nije ni čudo što je interesovanje medija za oboje toliko veliko.

Luka Šarac

 

Snimaju ih, fotografišu dok su na plaži, skidaju fotografije sa njihovih profila na Instagramu, zaviruju u njihov dnevni boravak u centru Beograda i Budve, ali i u spisak prijatelja, što njih ne uzurpira u meri u kojoj bi se očekivalo.

Pročitajte: Zgodna i poznata! Fotografija Milomira Marića sa OVOM ŽENOM podigla veliku prašinu u javnosti - Vesna ostala bez teksta

Naprotiv, poput pravih zvezda novinarstva nose se sa tim, navikli su na senzacionalističke naslove, koje su nekada i sami smišljali, uporedo pružajući primer zaposlenima kako treba sa sagovornicima, kako pristupiti razgovoru, šta pitati, gde potražiti izvor i slično.

Instagram

 

Iako se Vesna dobrim delom iz novinarske branše povukla i dalje za one koji žele nešto novo da nauče ona ima savet više, dok je i sa Marićem ista situacija.

Nove snage na Happy televiziji on obučava i nudi im pored saveta i iskustva svoje bezgranično poverenje, što je situacija sa novom voditeljkom Jutarnjeg programa Krunom Unom koju već u medijima nazivaju Marićevom perjanicom.

 

 

Una je devojka koja je na toj poziciji sasvim zasluženo. Završava Fakultet političkih nauka, govori pet jezika, a o njenoj inteligenciji, lepoti i harizmi gotovo svi govore.

Sagovornici uživaju dok sa njom razgovaraju na sve teme pa čak i one goruće, a Marić ne krije ponos što je iz njegovog jata priizašao još jedan takav talenat.

Pročitajte: Supruga Vesna objavila fotografiju Milomira Marića sa plaže u kupaćem - Cela Crna Gora se okreće za njima (FOTO)

S obzirom na to da se on u velikoj meri sa Vesnom oko posla konsultuje, što je i obrnuta situacija, složili su se da je pred Krunom svetla budućnost i velika karijera.

 

 

Velika je stvar kada Vesna Radusinović i Milomir Marić kažu da u poslu vredite i imate potencijal, te se svi nadaju da će Kruna Una umeti ovo poverenje da iskoristi.

Instagram

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Bojana Milenkovic

21:34 16.10.2023

Devojka je za primer svim drugim “novinarkama” koje se samo pirlitaju i kočopere. Prirodna i nije uobražena ni puna sebe. Puno sreće joj želim u radu i privatno.