Celebrity News

I to se dogodilo - Marija Vicković konačno pokazala muškarca koji joj je ukrao srce: Ne krije da ga obožava (FOTO)

Emotivni život Marije Vicković nepoznanica je za javnost

I to se dogodilo - Marija Vicković konačno pokazala muškarca koji joj je ukrao srce: Ne krije da ga obožava (FOTO)

Luka Šarac

Ima dve godine kako je emotivni život Marije Vicković ozbiljno uzdrmao javnost.

Talentovana dramska umetnica u žiži medijskog interesovanja našla se zbog nagađanja da je u vezi s kolegom Branislavom Lečićem, koji je baš u tom periodu bio optužen za fizičko zlostavljanje.

Pročitajte: KRIVA ZA NJEGOV I NININ RAZVOD - Poznata glumica prekinula ćutanje i otkrila detalje afere sa Lečićem

Mariji je zamereno što nije stala na stranu žena, a odnekud se pojavila priča da je s Lečićem odavno u vezi te da je niko drugi do baš ona kriva za njegov razvod od voditeljke Nine Radulović.

Spekulacije su pokrenule zajedničke fotografije kolega koji su povodom projekta boravili u Oslu, ipak nikakvih čvrstih dokaza za to nije bilo.

 

 

S obzirom na to da je emotivni život Marije Vicković do toga trena bio prava nepoznanica i nešto o čemu se nije mnogo pričalo, lepa glumica verovala je da će se prašina povodom pomenute situacije brzo sleći, na njenu žalost sve se dalje išlo zbog čega je izašla pred medije i rekla dve neodređene rečenice.

Kazala je da ništa od navedenog nije niti negirala, niti potvrdila jer karijeru ne želi da gradi na taj način, a potom je objasnila da joj je uticaj medija i društvenih mreža potpuno jasan, te da uviđa da će svojim demantom samo priču produbiti.

 

 

Po mišljenju mnogih, Marija je u svom izlaganju bila vrlo neodređena, zbog čega se još neko vreme spekulisalo o njenom i Lekinom odnosu, ali i s tim se stalo.

Od toga trena ona nije davala povoda da se govori o njenoj intimi.

Pročitajte: Izdala me je i UNIŠTILA našu porodicu - Pogledajte kako izgleda prva supruga Branislava Lečića i sa kim je PREVARILA slavnog glumca (FOTO)

Na Instagramu je vrlo oprezna, ipak poslednjom objavom ponovo je zaintrigirala javnost i fanove.

Naime, ona je objavila fotografiju sa sestrićem Livijem, veruje se sinom njene sestre Milice, koji ne živi u Srbiji.

Instagram

 

– Livi prvi put u Beogradu, jer jedna je tetka – napisala je ispod zajedničke fotografije s momčićem koji je, po svoj prilici, u srpsku prestonicu došao da zajedno s tetkom proslavi njen 43. rođendan koji je u decembru. 

Komentari (0)

Loading