Celebrity News

Osam godina od venčanja dever Tamare Dragičević izrazio jasan stav o poznatoj snaji, dokaz je pred vama (FOTO)

Muž Tamare Dragičević potiče iz velike porodice

Osam godina od venčanja dever Tamare Dragičević izrazio jasan stav o poznatoj snaji, dokaz je pred vama (FOTO)

Muž Tamare Dragičević specifičan je u svakom pogledu.

U očima javnosti u prvi mah Petar Benčina deluje kao zatajan, hladan, nepristupačan muškarac, koji je osim što je izgrdio karijeru glumca i predavača na Fakultetu dramskih umetnosti, uspeo i da svoju intimu bar delimično, koliko je u njegovoj moći, skrije od medija.

Pročitajte: OKRŠAJ u porodici Petra i Igora Benčine - Tašte poznatih glumaca izazvale potres

Za razliku od supruge, koja gotovo sve deli sa „instagramerima“ Petar privatnost nastoji da čuva za sebe, a upravo iz tog razloga dugo se o njegovoj primarnoj porodici, iz koje potiče, ništa nije znalo.

Instagram

 

Malo-pomalo otkrilo se da je muž Tamare Dragičević sestrić glumice Branke Pujić, da pored njega roditelji imaju još troje dece, bliznakinje Anu i Nadu i najstarijeg sina Igora, ali i da su svi jako emotivno povezani.

Sestre i braća Benčina već neko vreme ne žive pod istim krovom, ali uprkos tome porodična okupljanja ne propuštaju.

Instagram

 

Nada se čak sa suprugom i sinom skućila u Rusiji, Ana predaje ples, dok je Igor takođe glumac, vrlo cenjen i uspešan. U poslednje vreme je poznat široj javnosti i zbog veze sa koleginicom Martom Bjelicom, ali po uzoru na brata slabo odaje detalje svoje privatnosti. 

 

 

Sve što se van televizije i pozorišta može doznati o Igoru Benčini može se videti na Tamarinom profilu. Ona je ta koja dozirano objavljuje njihove fotografije koje najbolje svedoče o savršenoj porodičnoj komunikaciji i bliskosti.

Instagram

 

Nedavno je glumica posle niza godina podelila sliku sa deverom, a prvi put on je fotografiju repostovao, čime se ispostavilo da je istinito ono šta se nagađalo, a to je da dever i snaja imaju divan odnos. Igor, navodno, Tamaru obožava još od momenta kada je na svet donela malu Stašu, koju on obožava.

Instagram/privatna arhiva

 

Koliko je voli svedoče fotografije njenih nožica na njegovom profilu, gde se mogu naći isključivo slike sa seta.

Pročitaje: Pričalo se da u poslednje vreme braća Benčina nisu u dobrim odnosima, a sada je stigla potvrda od Petra (FOTO)

Radostan je Petrov brat kako on i Tamara odgajaju svoje naslednike, a nikonije bio srećniji od njega kada se rodio mali Lazar, pa i naslednik jedne od bliznakinja, Nade.

Instagram

 

Svi se pitaju kada će se on i Marta odlučiti na korak roditeljstva.

 

Komentari (0)

Loading