Celebrity News

Na šta to ličiš, crni Filipe? Bivši Leontinin muž neprepoznatljiv: Izašao iz sveta muzike pa se ugojio i oćelavio: Evo čime se bavi (FOTO)

Bivši muž Leontine Vukomanović povremeno je prisutan u medijima

Na šta to ličiš, crni Filipe? Bivši Leontinin muž neprepoznatljiv: Izašao iz sveta muzike pa se ugojio i oćelavio: Evo čime se bavi (FOTO)

Bivši muž Leontine Vukomanović virtuoz je na violini koji je upravo muzičkim talentom i spretnošću davnih dana osvojio srce kantautorke.

Pročitajte: Čestike samo pristižu - Leontina sa ćerkom Lucijom u Njujorku zbog posebnog razloga (FOTO)

Toliko ju je očarao da mu je rekla sudobnosno „da” svega par meseci od početka zabavljanja, a fotografije skromnog intimnog venčanja na kojem je Leontini kumovala Milica Mitrović, dospele su čak i do medija.

Svega godinu dana kasnije bračni par dobio je ćerku Luciju koja je trebalo da bude kruna njihove ljubavi, nažalost, uprkos porodičnoj stabilnosti koja je u neku ruku bila prisutna pevačica i violinista Filip Pat odlučili su da odnos okončaju.

Ata Images

 

Naslednicu odgajaju zajedno, navodno imaju zajedničko starateljstvo iako je svojevremeno pevačica govorila da je često sklapala kraj s krajem, tačnije da nije imala ni za kiriju

Instagram

 

Bivši muž Leontine Vukomanović očigledno se u ovoj situaciji nije pevačici našao iako su ostali u korektnim odnosima i sve čine da njihova mezimica izraste u dobru devojku, obrazovanu, kulturnu, nadahnutu tradicionalnim vrednostima, ali ne ograničenu već vrlo slobodoumnu.

Ako je suditi po izjavama nekadašnjeg partnera kantautorke, i sam je svojevremeno imao novčanih problema, što se moguće poklopilo sa lošom finansijskom situacijom Vukomanovićeve, pa ga je to navelo da privremeno batali muziku i posveti se pravljenju pita.

Ata Images

 

- Nema primanja u muzici a ja sam čovek od akcije. Od starta sviram violinu drugačije od drugih. To što sam imao para potrošio sam i razmišljao sam koji posao ima najmanje ulaganja. Shvatio sam da je to to i krenuo da proizvodim pite.

Pročitajte: 20 kilograma mršavija brineta - Svi gledaju snimak Leontine Vukomanović, da li je ovo zaista ona? (VIDEO)

- Najviše prodajem krompiruše, sir i meso. A malo manje podjednako dobre sa malinom i vanilom - dodao je Pat, koji se nakon razvoda od Leontine ponovo oženio te iz tog braka ima dvoje dece, o čemu ne voli da govori.

Ata Images

 

Uprkos tome što se više bavi testom nego muzikom, Filip često gostuje u brojnim emisijama kao muzički stručnjak, što medijima i široj javnosti daje prostora da se uvere kako on danas izgleda.

printscreen una tv

 

Od razvoda sa Leontinom dosta se promenio, godine su učinile svoje, ošišao se na ćelavo, ugojio se, ipak šarm i harizmu nije izgubio. Naprotiv, ljudi vole da su u njegovom društvu, uvek ih lepo nasmeje i svojim telentima nadahne.

Komentari (0)

Loading