Celebrity News

Jedina fotografija Verice Rakočević iz porodilišta sa ćerkom Milenom: Kasnije je uradila nos, da li vam liči na ovu ženu danas?

Fotografija iz mladosti Verice Rakočević će vam otvoriti oči

Jedina fotografija Verice Rakočević iz porodilišta sa ćerkom Milenom: Kasnije je uradila nos, da li vam liči na ovu ženu danas?

Andreja Damnjanović

Fotografija iz mladosti Verice Rakočević retkost je na društvenim mrežama i u medijima.

Naime, modna dizajnerka iz nekog razloga izbegava da se priseća perioda kada su se još izrađivale crno-bele fotograafije, stoga ih na njenom Instagramu ima vrlo malo.

Boško Karanović

 

Ako skrolujete po njenom profilu, primetićete isključivo fotografje novijeg sadržaja, one sa mužem, decom i unucima stare svega dve, tri, maksimum pet godina, a tek negde na dnu nalaze se i one iz prošlog veka kada je bila udata za drugog supruga Zorana Rakočevića.

Pročitajte: Ušuškana u njegovom zagrljaju, Verica Rakočević se topi! Veljko pao u zaborav (FOTO)

Malo ko zna da je pre Veljka Kuzmančevića kreatorka bila udata čak dva puta.

Iz prvog braka sa Karamanom ima ćerku Elenu, iz drugog pak sina Miroslava i mezimicu Milenu koja je jedina od njeno troje dece odlepršala iz gnezda i otišla jako daleko, preko okeana u Ameriku.

Instagram / Elena Karaman

 

Često Verica za medije spominje koliko pati za Milenom, dok je istovremeno srećna jer se ona u SAD lepo skućila, ima zdrav brak i sina, ipak nostalgija majke gotovo svakodnevno projevajava čemu najbolje svedoči i ta crno-bela slika nastala vrlo verovatno odmah pošto je Verica sa svojom naslednicom napustila porodilište.

Fotografija iz mladosti Verice Rakočević svedoči da li je i koliku estetsku promenu popularna modna dizajnerka u međuvremenu pretrpela.

Facebook

 

Mnogi su posumnjali da je operisala nos, da je i usta radila, što ona nikada nije potvrdla kao i činjenicu da redovno posećuje kozmetičara i koristi sve moguća estetska pomagala ne bi li što duže ostala mladolika,  što i jeste.

Pročitajte: Mladost ludost - Fotografija iz provoda Verice Rakočević i Duške Jovanić dospela u javnost - Nadale su se da se to nikada neće dogoditi

Crte lica ima poput devojčice, u šta se, čvrsto verujemo, njen 35 godina mlađi suprug zaljubio te se njom oženio svega par meseci od početka zabavljanja.

 

 

Komentari (0)

Loading