Celebrity News

Viki i Taške uhvaćeni u ljubavnom zanosu: Ovakve ih do sada niste videli - Pa zar nasred ulice? (FOTO)

Viki Miljković i Taške ljubav svakodnevno nadograđuju i čuvaju

Viki i Taške uhvaćeni u ljubavnom zanosu: Ovakve ih do sada niste videli - Pa zar nasred ulice? (FOTO)

Ata Images

Viki Miljković i Taške ljubav gaje više od tri decenije. Dugo su svoju vezu krili, a prvi put pred očima javnosti pojavili su se zajedno kada je harmonikaš i producent konačno priveo kraju razvod sa svojom prvom suprugom.

Naravno da su svi mediji tada pisali da je Viki kriva za razlaz dvoje ljudi koji imaju i ćerku, međutim, činjenica je da su Taške i njegova bivša izabranica u brak ušli vrlo mladi i nezreli, a ubrzo ona se preselila u inostranstvno.

Pročitajte: Još ne znate šta ćete obući za doček? Odelo Viki Miljković savršeno za ovu priliku (FOTO)

Sve je od tog trena bilo na strani pevačice i harmonikaša, koji su čak 11 godina uživali u svom odnosu pre nego što su odlučili da se venčaju.

Petar Đorđević

 

To su učinili kada je estradna umetnica ostala u drugom stanju, a od rođenja sina Andreja počinje njihova porodična bajka.

Nastanili su se prvo u vili na Bežanijskoj kosi, a danas imaju nekoliko skupocenih stanova u Beogradu na vodi, te vrlo uspešno posluju nekretninama i uporedo zajedno nastupaju.

mirko tabašević

 

Izgleda da im život nikada nije bio zanimljiviji, a odnos sadržajniji.

Da Viki Miljković i Taške veliku i bezuslovnu ljubav gaje kao prvog dana najbolje svedoče fotografije nastale u Bosni i Hercegovini.

Nasred ulice u jednom trenutku jedno drugom su pohitali u zagrljaj, a njihove kolege ovaj momenat zabeležile su telefonom, što je pevačica podelila sa "instagramerima".

Ata Images

 

Predivne emocije spajaju Viki i njenog supruga, koji su se, može se reći, dugo borili za svoju vezu. Na početku svi su bili protiv njih, od medija do Violetinih roditelja, dok je sada situacija potpuno drugačija.

Pročitajte: Viki Miljković platila novogodišnju dekoraciju 2.500 evra - Na granici kiča, samo joj još Deda Mraz fali

Rade, stiču, odgajaju sina koji takođe uživa u ljubavi sa jednom lepoticom svog uzrasta, te nikoga ne bi čudilo da u nekom momentu kroz godinu-dve Viki i Taške počnu pripremeza venčanje svog naslednika.

Instagram

 

Dok se lepe vesti tog tipa ne dogode, oni ubiraju plodove svoga rada i zalaganja, kako u poslovnom tako i u emotivnom smislu.

Komentari (0)

Loading