Celebrity News

Umesto rođendanskog poklona Biković dobio sina: Ivana nije mogla lepše da ga obraduje, a ime mališana je...

Miloš Biković postao otac, pišu svi mediji

Umesto rođendanskog poklona Biković dobio sina: Ivana nije mogla lepše da ga obraduje, a ime mališana je...

Ata Images

Na treći dan Božića ili, bolje rečeno, u susret svom 36. rođendanu Miloš Biković postao je otac.

Pročitajte: Miloš Biković prvi put progovorio o iščekivanju deteta i odlukama koje je već doneo - Ne treba mu lud otac (FOTO)

Ovu vest među prvima je doznao Kurir, a informacija je ubrzo i potvrđena iz porodilišta.

Glumčeva izabranica, lepa advokatica Ivana Malić na svet je donela dečaka, kojeg su ponosni roditelji devet meseci nestrpljivo iščekivali, a od danas njihov život menja se iz korena.

Ata Images

 

S obzirom na to da su se u najvažnijoj životnoj ulozi gotovo svi njegovi prijatelji, klasići pa i poznanici, ostvarili, Miloš je donekle imao viziju kako bi to moglo da izgleda.

Svestan je odricanja. Ipak nedavno je za jedan podkast otkrio da će nastaviti da živi na dve lokacije, da se odnos prema poslu takođe neće mnogo promeniti jer bi u suprotnom poludeo, a detetu nije potreban lud otac.

Instagram screenshot @ivanamalic_

 

Sada kada je Miloš Biković postao otac videće se da li će sve rečeno ispuniti ili će, pak, svu pažnju posvetiti prvencu, čije se ime još ne zna.

Pročitajte: Sine, mama i tata te iščekuju! Ivana Malić pazila je na svaki detalj, u porodičnom domu sve je spremno za dolazak naslednika (FOTO)

Glumcu i njegovoj izabranici svi šalju čestitke i reči podrške, a nagađa se da će, makar u početku, imati veliku pomoć roditelja, ali i da neće štedeti da unajme bebisiterku.

 

 

Večeras se očekuje veliko slavlje u Bikovićevom domu, kao i fotografije koje će on zasigurno podeliti sa pratiocima.

Komentari (1)

Loading
Biljana Tutorov

18:03 10.01.2024

Želim svu sreću i nek zapamte da je Porodica Svetinja ,nije igra .Bitni su oni ko zajednica i samo Oni,sve se rešava dogovorom,Pozdrav iz Srbobrana,,Volimo Vas sve❤