Celebrity News

Brenin najveći strah se obistinio: I najmlađi sin je napustio zbog devojke - kraj nje svio ljubavno gnezdo (FOTO)

Viktor Živojinović napustio porodični dom

Brenin najveći strah se obistinio: I najmlađi sin je napustio zbog devojke - kraj nje svio ljubavno gnezdo (FOTO)

Ata Images

Čini se da se jedan od najvećih strahova Lepe Brene obistinio. Viktor Živojinović napustio je porodični dom na Bežaniji, i po svoj prilici ljubavno gnezdo svio pored nove izabranice.

Iako je devojka Viktora Živojinovića još uvek enigma za domaće medije, najmlađi sin Brene i Bobe pokazao je da je reč o atraktivnoj brineti, a sada je nagovestio i da je sa izabranicom svog srca otpočeo zajednički život.

Pročitajte: Prija nije Brenina snaja, ali ONA bi mogla da bude - Sin Brenu i Bobu obradovao vestima, u kuću im ušla ova lepotica (FOTO)

Naime, Viktor je neko vreme proveo u Sjedinjenim Američkim Državama, a sada se pohvalio porukom koja ga je dočekala na ogledalu kupatila, po povratku kući.

- Dobrodošao kući, bebo - stajalo je ispisano na ogledalu crvenim karminom.

Instagram

 

Ova objava navela je mnoge na zaključak da je Viktor Živojinović napustio porodični dom i sa svojom lepšom polovinom otpočeo zajednički život.

Ovo se moglo zaključiti i iz Brenine izjave, koju je nedavno dala za medije:

Pročitajte: Doznalo se sve o budućem prijatelju i priji Lepe Brene - Viktorova nova devojka je dugo to skrivala od svih (FOTO)

- Naši momci su odrasli, Filip, Stefan i Viktor žive sami i imaju puno posla - rekla je pa dodala da se ipak sa sinovima često viđa:

-  Nekada su bili u kući u kojoj smo živeli svi zajedno. Njihovi apartmani posle njih, ostali su prazni i tako je i dan danas. Zbog toga mi je želja da napravim nešto dosta manje. Mi se redovno viđamo na porodičnim okupljanjima ali verujte mi da svi toliko radimo da se jedva i sretnemo.

Porodična vila na Bežanijskoj kosi sada je prazna, a Breni je posebno teško pao odlazak najmlađeg naslednika, za koga je posebno vezana.

Komentari (0)

Loading