Celebrity News

Jedini muškarac koga je posle razvoda volela! Otac ove poznate pevačice osvojio srce Vesne Čipčić (FOTO)

Emotivni partner Vesne Čipčić bio je ovaj poznati muškarac

Jedini muškarac koga je posle razvoda volela! Otac ove poznate pevačice osvojio srce Vesne Čipčić (FOTO)

A.K./ATAImages

Emotivni partner Vesne Čipčić jedna je od tema koja posebno zanima javnost. Jedna od najlepših glumica Jugoslavije svoj emotivni život pažljivo je čuvala, te su samo dva muškarca koja je volela javnosti poznata.

Prvi je bio glumac Aleksandar Saša Alač, sa kojim je godinama bila u srećnom braku i dobila ćerku Anju i sina Ivana, a koji se posle razvoda dugo zabavljao i naposletku oženio Milicom Kralj.

Pročitajte: Milica Kralj se udala za muža Vesne Čipčić, a sada je otkrila u kakvom su njih dve odnosu - Ovo ne treba da doživi NIJEDNA ŽENA

Drugi emotivni partner Vesne Čipčić bio je slikar i otac muzičke zvezde Tee Tairović. Zoran Tairović sa glumicom je u romansi bio čitave četiri godine, a par se rastao 2012. kada se za njihovu vezu i saznalo.

Umetnik je 12 godina mlađi od glumice, a o njihovoj ljubavi svojevremeno je govorio ovako:

 

 

- Dobra komunikacija doprinosi dobrom razumevanju, tada ni godine ni profesija nisu reper već aktivan duh, muški šarm i ženska prijatnost. Brak i deca su odmorišta na auto-putu sopstvenog života jednog čoveka. Tako bi bar trebalo da bude.

Vesna i ja često putujemo. Na ovoj našoj destinaciji auto-put je vrlo lep. Na naplatnim rampama plaćamo putarinu i u kojem god pravcu da krenemo, veselimo se cilju. Cilj je sam put, a zar to nije reper osvojene slobode. Zato i jesmo zajedno. Sve je stvaralaštvo – govorio je Zoran svojevremeno za Glossy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,

Komentari (0)

Loading