Celebrity News

Posle dva Strugarova sina Nina oduševila vestima o jednoj devojčici: Čestitamo! (FOTO)

Veza Petra Strugara i Nine Nešković ide u pozitivnom smeru

Posle dva Strugarova sina Nina oduševila vestima o jednoj devojčici: Čestitamo! (FOTO)

ata images/marija mladjen/antonio ahel

Veza Petra Strugara i Nine Nešković nešto je najlepše što je glumačkom paru pre nekoliko meseci moglo da se dogodi.

S obzirom na to da se ljubav nije rodila na prvi pogled, već je nikla na korenima dugogodišnjeg prijateljstva odnos glumca i glumice u najavi je čvrst, gotovo neraskidiv, čemu svedoče kolege i prijatelji para.

Pročitajte: Posle sedam dana zajedničkog života izbacila ga iz stana! Voditeljka RTS-a i bivši muž poznate pevačice zbog ovoga okončali ljubav

Petar uistinu nije do sada imao sreće na emotivnom planu, posle prvog razvoda nije se više ženio, ali je sa drugom partnerkom za koju je javnost saznala takođe dobio dete.

Dramski umetnik rodom iz Crne Gore stoga je otac dva sina, a veruje se da bi u nekom narednom periodu voleo da dobije i devojčicu.

Ata Images/Marija Mladjen

 

Da li će se to dogoditi sa Ninom, da li će uopšte glumac ostvariti svoj san ostaje da se vidi. Ono što je sigurno je da za sada neizmerno uživa u životu pod istim krovom sa Ninom, ali i karijeri zahvaljujući kojoj se korak po korak penje na glumačkoj lestvici.

Veza Petra Strugara i Nine Nešković umetnika čini izuzetno srećnim i poletnim, ne krije da pored Nine poseduje posebnu vrstu energije, te da mu sve teče lagano.

Ata Images/Marija Mladjen

 

Društveni život je takođe u njegovom fokusu, ali i Nininom. Bez prijatelja nijedno od njih dvoje ne bi moglo da funkcioniše, zbog čega ih često, što odvojeno, što zajedno, pratioci na Instagramu mogu videti u noćnom provodu sa društvnom.

Svega na slikama i snimcima ima što budi "instagramere" i zbira njihove različite komentare.

Pročitajte: Došlo je vreme da se ljubav ne krije! Strugar i Nina Nešković zablistali na slavlju kakvo se ne pamti! Fotografije su pred vama

Kada se, pak, pojavi fotografija i poruka koju je pre dva dana Nina objavila na Insta storiju, svi se ujedinjuju u čestitkama.

Naime, glumica je sa fanovima podelila fotografiju svoje kume koja je očigledno na svet donela devojčicu.

instagram/screenshot nina neskovic

 

 

"Đurđa je stigla. Kumo, carice najveća", napisala je Nina u opisu slike na kojoj pozira sa kumom.

 

Komentari (0)

Loading